Balatoni álomnyaraló tihanyi panorámával, pár lépésre a vízparttól

Az elmúlt hetekben sokakban megfogalmazódott a gondolat, milyen jó is lenne ezt a sok négy fal között tengetett időt inkább egy balatoni, mondjuk egy tihanyi kilátást adó nyaralóban, sokkal kellemesebben eltölteni. Saját kert a Balaton partján? Igen, lehetséges. Most már ugyan szabadabban mozoghatunk, mégis jó, egy biztonságos, saját balatoni kertben összejönni a családdal, baráti társasággal. És persze majd egy felejthetetlen nyaralással bepótolni a külön töltött időt. Ezúttal egy exkluzív, panorámás vízparti, megvásárolható, vagy akár bérelhető nyaralót hoztunk Zamárdiból!

Zamárdi az egyik legkedveltebb célpontja a Balaton déli partjának, hiszen az M7-es autópályán könnyen elérhető, közel van Siófok, ugyanakkor mégsem túlzsúfolt hely, megőrizte a klasszikus balatoni üdülőtelepülés hangulatát. Csodás panoráma nyílik innen az északi partra, a Tihanyi-félszigetre, gyönyörű a naplemente, a strandjai pedig kifejezetten családbarát szolgáltatásokat adnak, ráadásul ingyenesek. Hát innen hoztunk most egy igen különleges ajánlatot, méghozzá a vízparttól néhány lépésnyire!

A központhoz közel helyezkedik el az alábbi ikerház, ugyanakkor kellő távolságra ahhoz, hogy zavartalan legyen a lakók nyugalma.

Néhány lépésnyire található a szabadstrand, a gyerekeknek kialakított védett homokos partszakasz is, így elég felkapni a strand törülközőt és pillanatok alatt a strandon napozhatunk. Ha azonban mégis elegünk lenne a nyári forgatagból otthonunkban nyugalom, és a páratlan tihanyi panoráma vár. Mivel a komp is csak séta távolságnyira van, a látványon túl egy nyáresti levendulaitlattú séta is belefér.

Ebben az új építésű ingatlanban két lakás található, amelyek szeparáltságát és a lakók nyugalmát a lakások közötti, különlegesen hatékony hangszigetelő falak biztosítják.

A lakótér összesen 123 négyzetméter, mely két szintre tagolódik. A földszinten egy nagy étkező-nappali helyiség, 1 saját fürdőszobával rendelkező hálószoba és tároló található, mely praktikusan kívülről is megközelíthető.  Az emelten további 3 hálószobát alakítottak ki, melyből az egyik szintén saját fürdőszobával rendelkezik, míg a másik kettőhöz közös fürdőszoba kapcsolódik.

A földszintről nyílik a 40 négyzetméteres terasz, valamint a saját kertrész, melyen 2 autó számára beállóhely biztosított.

A lakásokat úgy tervezték, hogy berendezésük könnyű legyen és sokféleképpen variálható, aki azonban nem szeretne ezzel bajlódni, profi segítséget kérhet a beruházó lakberendezője személyében.

A lakások színvonalát a kiváló elhelyezkedésen túl a minőségi anyaghasználat és épületgépészeti megoldások adják, ez pedig maximális kényelmet és alacsony fenntartási költségeket biztosít a tulajdonosok számára. A további költségcsökkentés érdekében pedig a kivitelező előkészíti a napelem rendszer kiépítéséhez szükséges helyet is.

A lakások alapfelszereltségéhez tartoznak az elektromos alumínium redőnyök, a kaputelefon, valamint a távműködtetésű személy- és gépkocsi kapu, mely egyszerre szolgálja a biztonságot és a biztosítja a lakók kényelmét. A füvesített kertben öntözőrendszer és vakondháló biztosítja a gondtalan fenntartást.

Egy ilyen exkluzív új építésű ingatlan, nem csak nyaralónak, állandó otthonnak is ideális, emellett befektetés szempontjából sem utolsó. Most még 5%-os áfával vásárolható meg ez a vízpart közeli, panorámás nyaraló. Mielőtt a vásárlás mellett dönt, arra is lehetősége van, hogy akár egész nyárra kibérelje ezt az új építésű igényesen berendezett vízparti nyaralót.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)