Van hely, ahol nem lesz olcsóbb a lakás: most érdemes beszállni!

Manapság már egyre többen tartanak attól, hogy a közelgő válság idején nehéz lesz jó lakásokat találni a piacon. Ez annyiban igaz is lehet, hogy a gazdaság elbizonytalanodása miatt az új építések száma jelentősen csökkenni fog a következő 1-2 évben. Van azonban olyan opció, amelyre már érdemes most lecsapni, hiszen van ahol nem lesz olcsóbb az otthon: a fővárosi új piacon nem várható árcsökkenés.

A fentiek azt jelentik, hogy aki kompromisszum mentes minőséget keres az új lakások közt, az egyre kisebb választékkal találkozik majd, olcsóbb viszont aligha lesz a dráguló anyagokból épülő új lakás a fővárosban. Így van ez azokban a kerületekben is ahol sok új lakás épül. Ugyanis, ha nem kezdődnek új építkezések akkor csak a meglévő új vagy újszerű házak lakásai közül lehet választani. Itt viszont tudni érdemes azt, hogy az előrehaladott építkezések esetén nem biztos, hogy a legjobb lakásokat csíphetjük el. Érdemes tehát sietni annak, aki a Ferencvárosban keres magának színvonalas új otthont.

Szerencsére a kerület fejlődő részén azért akad még egy-két jó ajánlat. Innen hoztunk most egyet.

Fiatalos, lendületes környékek, kitűnően lakható és/vagy kiadható lakások. Aki tehát megfizethető, de mégis igen jó környéket keres a belvároshoz közel, annak messze a legkézenfekvőbb szétnéznie Ferencvárosban.
Innen nagyon hamar be lehet jutni a legtöbb nagy egyetemhez, elsőrangú a közlekedés a belváros irányába. Ráadásként pedig a szabadidő eltöltésére is megannyi lehetőség van: sok a park és a zöldfelület. Az sem utolsó szempont, hogy – mint említettük – rengeteg új társasház van, így a környék több, mint élhető.


Itt tehát az új építések és a felújított házak egymást érik. Közel a 3-as metró, a Lurdy ház és a körút is a 4-6-os villamosokkal, valamint az egyes villamos vonala is, amellyel a város távolabbi szegleteibe is gyorsan el lehet jutni a Kelenföldi pályaudvartól az Árpád hídon át egészen Óbudáig. (Az új házhoz nem csak a város központja van közel, de a Duna part is csak pár perc sétatávolságra van. Közelben a 2-es, 24-es, 51-es villamos, a 23-as busz, és két megállónyira van a 3-as metró.)

Errefelé, tehát a Duna partjától sem túl messzire, találjuk a Ferencváros Residence társasházat, amelynek lakásai 2020-ban is igen kedvező áron vásárolhatók meg! Két szobás otthonok már nagyon jó négyzetméterártól szerepelnek a kínálatban, az átadás pedig kevesebb, mint egy év múlva, 2021 tavaszán várható. Fontos, hogy az építkezés jelenleg is – dacára a járványügyi helyzetnek – gőzerővel zajlik!
Nem mellesleg még régi-új akció is akad: aki most köti le lakását, annak továbbra is él az – a tavaly kezdett – értékesítési csomag, miszerint 3 évig a lakások beruházója fizeti a fűtésszámlát!

A fenti, kitűnő közlekedési kapcsolatokon túl a Nemzetvédelmi Egyetem új Campusának, valamint az Orvosi és a Közgazdasági egyetemek is közel vannak ide, ami a befektetők vagy a felsőoktatásban tanuló, a fővárostól távolabb lakó gyermekek szülei számára is ideális választássá teszik ezeket az hangulatos otthonokat.
Lényeges, hogy a modern, fiatal – vagy éppen fiatalos – lakók elvárásainak megfelelően készül az épület, ahol egyszerre lesz jelen a családias, meghitt környezet és a belváros közelsége.

Ide persze bármilyen ízlésnek megfelelő, tartós burkolatok és szaniterek választhatók i– gény szerint. A társasház továbbá a legmagasabb műszaki tartalommal készül: modern hűtő-fűtő hőszivattyúval, amely akár -30 fokban is tökéletesen teljesít, nyáron pedig kellemesre hűt, így a külön – eléggé drága – klímaberendezést sem kell beszereltetni.

A cikk megjelenését a társasház lakásainak értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Mintha párhuzamos valóságba került volna a magyar és a lengyel elnöki kommunikáció.

Orbán Viktor nagyon kínos kérdést kap ma Brüsszelben

Orbán Viktor nagyon kínos kérdést kap ma Brüsszelben

Elege van a svédeknek a NATO-bővítés körüli izmozásból.

Továbbra is sok az influenzás Magyarországon

Továbbra is sok az influenzás Magyarországon

A figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján az elmúlt héten 44 100-an fordultak influenzaszerű tünetekkel orvoshoz.

Matolcsy György megint odaszúrt a kormánynak

Matolcsy György megint odaszúrt a kormánynak

A jegybank elnöke könyvének bemutatóján beszélt a felzárkózásról, reformokról, és jó célokról.

© 2023 (v2.202102)