Újraindult az élet, itt az idő befektetni, vagy saját lakást keresni

Aki manapság befektetni szeretne a fővárosban, annak olyan helyen érdemes szétnéznie, ahol a városrész megújulásának jelei minden kétséget kizáróan megmutatkoztak az elmúlt években. Ilyen a Józsefváros látványosan átalakult belső, körúthoz közeli része, ahol nem csak befektetni jó, de lakni sem utolsó.

Budapesten sajnos nagyon sok belső kerületben már olyan mértékben megemelkedtek a lakásárak, hogy manapság már az V. kerületi értéktartással is adódhatnak gondok, befekteténi tehát csak ott érdemes, ahol a városrész további fejlesztések előtt áll.

Ugyanakkor az olyan belvárosias részeken, mint például a körút vonzásában fekvő Csarnok Negyedben (képünkön a negyed központja, a Rákóczi tér, háttérben a szép, klasszikus vásárcsarnok és a pár éve épült négyes-metró megálló) azonban csak az utóbbi években indult el igazán az áremelkedés. Ennek okán itt nem csak a kiadási hozamok lehetnek kellően magasak, hanem a most várható válságos években is megőrizheti értékét egy lakás.

Különösen akkor, ha olyan új építésű otthonokról van szó, amely nem csak az említett belvárosias életérzést nyújtják, hanem egyúttal a legmodernebb technológiákkal épülnek, azaz egyben „rezsikímélő” ultra-takarékos gépészettel (fűtő-hűtő hőszivattyúk) és megfelelő szigeteléssel vannak ellátva.

Itt, a fent említett Csarnok Negyed városrész egyik kellemes, csendes utcájában leltünk rá erre az új építésű társasházra. A 4-es metró Rákóczi téri megállójától csak rövid sétára.

De nincs messze ide a pár éve megújult Teleki tér a piaccal, mélygarázzsal, üzletekkel, új vendéglőkkel. Vagy a Blaha Lujza tér, a 2-es metró, a 7-es busz vonala. És persze az elegáns Palotanegyed is, mely az egyetemek, főiskolák, közösségi terek és az értelmiségi fiatalok talán legfontosabb belvárosi találkozóhelye a pesti oldalon.

Errefelé, a körút környékén lényegében már a „belváros közepén” érezhetjük magunkat, hiszen a közelben minden megtalálható és mindenhová szinte perceken belül odaérünk.

A környéken számos köztér újult meg és egymást érik a régi és új intézmények, szórakozási és kikapcsolódási létesítmények. Egy ilyen felértékelődő városrészben pedig bizonyosan stabil marad az új építésű otthonok ára.

Éppen erre tehát, a Csarnok negyedben épül egy bérbeadásra, lakhatásra egyaránt kitűnő új otthonokkal csábító társasház. A modern elosztású nappali plusz egy és nappali plusz két hálószobás lakások várják azokat, akik nem szeretnek kompromisszumokat kötni: fiatalos környezetre, fővárosi pezsgésre és kitűnő közlekedésre egyszerre vágynak.

E 17 lakásos új ház értékállóságát garantálja tehát, hogy az épület igen magas műszaki tartalommal készül. Például az emlegetett, modern hőszivattyús fűtésrendszerrel, amely -30 fokban is tökéletesen teljesít. A hőszivattyús hűtés-fűtés nagy előnye még, hogy a radiátorok nem foglalnak helyet a hasznos térből, és e megoldás lényegesen olcsóbb is a gázfűtésnél.
Emelik az új otthonok értékét a minőségi burkolatok, amelyek – együtt a szaniterekkel – itt egyéni ízlés szerint választhatók. Emellett garázs is vásárolható a lakásokhoz.

 

A cikk a társasház értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)