Azonnal költözhető családbarát okosotthonok, kiváló közlekedéssel!

Számos projekt kínál otthonokat a családdal rendelkezők számára, az azonban egészen egyedülálló, hogy egy lakóparkot kifejezetten a gyermekes családok igényeire szabjanak, valóban extra szolgáltatásokkal. Ezúttal a 3-as metró vonalán fekvő, barátságos hangulatú okosotthonokat hoztunk el, amelyek egyszerre kínálják a zöld és kertvárosias, ugyanakkor a belvároshoz közeli kényelmes élet előnyeit.

A Metrodom Park  infrastrukturális kapcsolatai rendkívül jók, ugyanis a 3-as metró Pöttyösutcai megállója mindössze 7 perc sétára található. Lokációja azért is ideális a gyermekes családoknak, mert a közelben kiváló intézmények találhatók, akár gyalog is: csupán 5 perc sétára van a Zágráb utcai Gézengúz óvoda, onnan pedig néhány sarokra a Kőbányai Janikovszky Éva Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola.

A Metrodom Park tervezői törekedtek arra, hogy olyan otthonokat álmodjanak meg, amelyek a család minden tagja számára kényelmesek. A lakópark onnan kapta a nevét, hogy egy hatalmas belső parkot ölel körbe, ahol aktív pihenéssel lehet eltölteni az időt. A lakópark épületegyüttesében 2-3, illetve 4 hálószobás lakások közül lehet választani, így mind a kisebb, mind a 3-4 gyermekes nagy családok megtalálják a számukra legideálisabb otthont. Valódi kényelmet jelent, hogy a négyszobás lakások esetében a szülői hálókhoz minden esetben tartozik külön fürdőszoba, valamint a lakások többsége rendelkezik külön háztartási helyiséggel is, amelyek akár mosókonyhaként is használhatóak.

A lakáskeresők részéről egyre nagyobb igény mutatkozik arra, hogy új otthonukhoz kert vagy erkély is tartozzon. A Metrodom Park   otthonainak egyik legnagyobb vonzereje abban rejlik, hogy a lakóparkban minden egyes lakáshoz tartozik erkély vagy terasz, a földszinten lakást vásárlók pedig saját, külön bejáratú kerttel rendelkeznek!

Az egészen pici babával rendelkező szülők használhatják az egyik épületben lévő, sokféle játékkal felszerelt, teraszos babaszobát, vagy a kertben is tehetnek hosszú sétákat a babakocsival, amelyeket ráadásul a földszinti tárolóban is elhelyezhetnek, így az nem foglalja a helyet a lakásban. A belső kertben több korosztály számára is alkalmas játszótereket találunk a Metrodom Parkban, ahol a gyerekek önfeledten kikapcsolódhatnak és játszhatnak egymással. A gyermekeket egy mini KRESZ-pálya is várja, ahol biztonsággal közlekedhetnek a kismotorokkal, biciklikkel, így ismerkedve meg az autós közlekedés alapvető szabályaival.

A Metrodom Park belső kertjében egy rózsákkal befuttatott lugas és díszkert került kialakításra, ahol a padokon megpihenve nyugodtan lehet olvasgatni vagy beszélgetni, emellett hangulatos meditációs tetőkert és jógaterasz, illetve fitneszterem és klubhelyiség várja a lakóparkban élőket, sőt, a kertben kialakított tűzrakóhelyen grillezésre, bográcsozásra is lehetőség nyílik.

Ahogy a Metrodom lakóparkjaitól megszokhattuk, az igényes kivitelezés mellett természetesen a biztonságra is odafigyelnek, így az egyébként is zárt lakóparkra 24 órás portaszolgálat ügyel.


A Metrodom Parkot ajánljuk mindazoknak, akik családjukkal együtt keresnek új építésű okosotthont, és azoknak a lakáskeresőknek, akiknek egyszerre fontos a belváros könnyű elérhetősége és a nyugodt, kertvárosi élet hangulata.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)