Angyalföld és Kelenföld – Budapesten a legnépszerűbbek

Ha Budapesten a legmenőbb kerületeket keressük, akkor Angyalföld és Kelenföld bizonyosan a TOP5-be kerül. Errefelé épül a legtöbb új, menő lakópark. Ezek közt válogatunk ezúttal.

Kezdjük a XIII. kerülettel, a legtöbb pesti új építést vonzó Angyalfölddel. A XIII. kerület hiper-gyorsan fejlődő, Rákos-patakhoz közeli részén, épülnek az Uptown lakásai, melyek kifejezetten ideálisak azoknak a lakáskeresőknek, akik nyugodt, zöld környezetben, azonban a belsúbb részekhez közel keresik otthonuk. Ezt erősíti a metró és a villamos közelsége.

Az Uptown társasház a Béke úthoz közel helyezkedik el, így a kötött pályás villamosközlekedés mellett iskolák, egészségügyi intézmények, szórakoztató- és sportlétesítmények, valamint bevásárlóhelyek is egyaránt megtalálhatók a közelben.  A környék ideális a sportos életstílust kedvelőknek, hiszen a közeli Rákos-patak és a közeli fitness centrumokat számtalan könnyebb mozgási (futás, séta, bringa, felnőtt játszóterek), illetve sportolási lehetőséget (sprotklub, uszoda) kínálnak.

Angyalföld belsőbb részén, a Róbert Károly körúttól (és a szomszédos Zugló mexikói úti kisföldalatti végállomásától és a BVSC uszodától) nem messze épül a Greenside Társasház. A Városligethez is közeli projekt lakáskínálatban kis 1 szobás lakást és 5 szobás családi otthont is találunk, méghozzá a mai piacon kiemelten jó négyzetméterárakon!

Az esztétikus, nem egyszerű kocka formájú Greenside társasházak közelben iskolák, egészségügyi intézmények, szórakoztató- és sportlétesítmények, valamint bevásárlóhelyek is találhatók, egyszóval elérhető minden, ami a mindennapi élethez szükséges.

Szintén a kerület kertvárosi környezetében, de ezúttal az ország legnagyobb irodafolyosójához, azaz Váci úthoz közelebbi részén épül a Metrodom Madarász 38 lakópark. Legyen szó kertkapcsolatos földszinti, praktikus elrendezésű emeleti, vagy felsőbb szinteken elhelyezkedő, nagy teraszos exkluzív otthonról, a Madarász38 kínálatában mindenki megtalálja a számára legideálisabb otthont.

A házak között nagy méretű, közös kert is található, ahol látványos játszótér és mini csúszdadomb várja a kicsiket, pihenőpark, multifunkcionális közösségi nappali, szauna és fitneszterem pedig a felnőtteket.

A XIII. kerületi projektek zárásaként hoztunk egy modern, élhető, kertvárosias otthonokat kínáló projektet, ismét a Béke út közeléből. Nagy előny, hogy ezt heteken belül át is adják, azonban még van lehetőség az utolsó pillanatban lecsapni egy-egy remek lakásra.

A Kucsma 12 társasházat a 14-es villamos Gyöngyösi utcai megállójától mindössze pár lépésre találjuk, a közelben uszoda és sportpálya, kellemes parkok és játszóterek találhatók. A Kucsma 12 kínálatából földszinti kertkapcsolatos, emeleti erkélyes, vagy a legfelsőbb szinten tetőteraszos lakást választhatunk.

Menjünk is át Budára, mint említettük Buda egyik legmenőbb, villámgyorsan beépülő, immár plázával is ellátott részén, Kelenföld-Őrmezőn épül a Metrodom egyik társasháza. A Kelenföldi vasútállomástól és így a 4-es metró végállomásától is könnyen, akár gyalogosan is megközelíthető társasház egy 1,6 hektáros ősfás telken épül. Az igen nívós, Metrodom Őrmező lakóparkban összesen 193 lakás épül, melyek összesen 7 darab, négyemeletes lakóházban találhatóak. A lakóparkban edzőteremmel és szaunával felszerelt klubház és egyedülálló módon szabadtéri élménymedence is található.

Válogatásunk végére, egy főváros közeli projektet hoztunk, méghozzá a biatorbágyi Tópark lakóparkot. A Kelenföldhöz szintén közeli prémium színvonalú lakóparkban nem csak lakások, hanem üzletek, irodák, játszóterek is találhatók, valamint iskola is működik itt.

A Tópark lakásai ráadásul már elkészültek, sőt az első, több mint 200 otthon lakója már birtokba is vette új otthonát, így nem kell hosszú hónapokat várni a költözésre. Az épületek körül szépen gondozott kertek nyújtanak lehetőséget a pihenésre, a lakópark melletti tó körül pedig kivilágított, kiépített sétány, futópálya és bicikliút várja az aktív kikapcsolódást kedvelőket.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

© 2024 (v2.202102)