Hangulatos házak elbújáshoz Lillafüred és Szilvásvárad környékén

Lillafüred, Szilvásvárad, Eger, Bogács és környékük, azaz a Bükk-hegység és a Bükkalja hazánk legnépszerűbb kiránduló-, nyaraló helyei közé tartozik. Aki itt szeretne elbújni a világ elől, az hangulatos házak között válogathat a környék kisebb, kevésbé ismert falvaiban.

E kis falvakat garantáltan nem lepik el a turisták. Innen mutatunk most néhány igazán figyelemreméltó ingatlant.

Mesebeli ház Felsőtárkányban

Dupla belmagasságú, panorámaablakos nappalival és benne gyönyörű kandallóval, faragott lépcsővel rendelkezik ez a családi ház a Várhegy lakóparkban. Az épület dombtetőn található, udvarán napkollektorral fűthető, panorámás medencével.

Kockaház kibővítve Bükkzsércen

Ezt az 1965-ben épült, 3 szobás kockaházat 2004-ben kibővítették és a hátsó részben egy nappali + 2 szobás vendégházat alakítottak ki. A főépületben cserépkályha, a vendégházban búbos kemence is rásegít a fűtésre, az ingatlan szép állapotban van, nagyobb családnak, befektetésnek is ideális.

Nádtetős ház Felsőtárkányban

2 nappalival és 7 szobával rendelkezik ez az 1 hektáros erdővel körülölelt családi ház Felsőtárkányban, melyet nádtető fedése tesz különösen hangulatossá, és kellemesen hűvössé. A ház alagsorában szauna és konditerem is helyet kapott, az épülethez egy 40 nm-es, panorámás terasz is tartozik.

Szépen felújított ház Cserépfaluban

Egertől 20, Bogácstól mindössze 3 km-re fekszik Cserépfalu, ahol ez a felújított kockaház áll. A háznak 6 éve újították fel teljesen a tetőszerkezetét, utcai ablakait hőszigetelt fa nyílászárókra, többi ablakát műanyagra cserélték. A ház nappali + 2 szobával rendelkezik. Szép állapotban van.

Panorámás terasszal Felsőtárkányban

2005-ben épült ez a nappali + 4 szobás ikerház Felsőtárkányban. Az épület alagsorában dupla garázs, háztartási helyiség, földszintjén nappali-étkező-konyha, 1 hálószoba kapott helyet, és itt található a panorámás terasz is. Beépített tetőterében további 3 hálószoba található, mindkét lakószintjén külön fürdőszoba és mosdó is van.

© 2021 (v150.202005)