Nagy lakás 40 millió alatt, közel a Király utca és a Nagymező utca sarkához

A mai ingatlanárak mellett, nincs könnyű helyzetben, aki a szűken vett belvárosban, a körúton belül keres 40 millió alatt lakást. Főleg, ha nem elégszik meg egy kis garzonnal. Most egy felújítandó, de elképesztően jó adottságú, 55 négyzetméteres lakást mutatunk a Nagymező utca Király utca felőli végén, csak 38,9 millióért.

Érdemes tehát körülnézni a felújítandó állapotban lévő lakások között is mert, ha szerencsénk van kifoghatunk egy-egy kivételes elhelyezkedésű lakást megfizethető áron. Most éppen ilyen lakást hoztunk, méghozzá az Oktogonhoz és az Andrássy úthoz is nagyon közel!

A Nagymező utcában találtuk ezt, az azonnal birtokba vehető, igaz felújítandó lakást. Ez a gyöngyszem  egy 1912-ben épült Ernst Lajos által építtetett házban található.

Az épület, mely egyébként a főváros első ötemeletes társasháza, nem csak lakóház, múzeum és mozi is működik benne, így tökéletesen beleillik a pesti belváros kulturálisan pezsgő arculatába. A ház belső részét már felújították, idén esedékes aaz újabb külső csinosítás is.

Ennek az elegáns háznak az első emeletén találtuk a következő lakást, mely felújítva tökéletes otthona lehet a belvárosi életet kedvelő fiataloknak, pároknak. Vagy éppen jól jövedelmező befektetés válhat belőle, a kétségkívül nagyszerű lokáció okán.

Az 55 négyzetméteres lakás csendes, világos belső udvarra néz, így a belváros zajától sem kell tartani. Belépve tágas előtér fogad, innen nyílik a fürdőszoba, a konyha, a hozzá kapcsolódó kis kamrával és egy kisebb helyiség, melyet dolgozószobának, hálófülkének vagy gardóbnak is használhatunk.

A folyósó végén helyezkedik el a tágas nappali, mely 3,55 méteres belmagasságának köszönhetően akár galériázható is.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

© 2024 (v2.202102)