Belvároshoz közeli, minőségi otthonok Szegeden, 25 millió körül

Szegeden még most, a járványveszély elmúltával is még bőven találunk tágas, felújított vagy jó állapotú lakásokat 25 millió forint körül. Befektetők és otthonkeresők figyelem, ezúttal 2-3 szobás tágas lakásokat kerestünk a belvároshoz közel!


Az ország harmadik legnépesebb városában a befektetőknek is érdemes körülnéznie, egészen jó áron találni jó elhelyezkedésű, tágas lakásokat, vagy első lakásnak ideális kislakásokat, melyekre a szeptemberi szemeszter indulásával igencsak megnő az igény. Nézzük, milyen lakásokat találunk 25 millió forint körüli áron a Dél-Alföldi nagyvárosban!

Az első lakás egy belváros közeli csendes utcában található, irodának és otthonnak egyaránt kényelmes.
A 68 négyzetméteres lakás nappalival, két külön nyíló félszobával, ablakos konyhával, kamrával és fürdőszobával rendelkezik, valamint egy 6,5 négyzetméteres erkély is kapcsolódik hozzá.

 

 

 

Az Ősz utcában, a Szent István tértől kb. 800 méterre található a következő lakás, egy 10 éve épült rendezett társasházban. A lakásban amerikai konyhás nappali, 1 szoba, valamint fürdőszoba található. Befektetésnek és első lakásnak egyaránt ideális választás.

Szintén a belvárosban kínálják eladásra a következő panorámás lakást. A polgári stílusú ingatlan 54 négyzetméteres, 2 szobával, fürdőszobával, konyhával és kamrával rendelkezik. A társasház zárt udvarában a parkolási lehetőség is biztosított.

Egy átmenő forgalomtól mentes utcában bukkantunk az alábbi felújított 2 szobás lakás. A 49 négyzetméteres lakást mind műszakilag mind esztétikailag felújították, így új nyílászárók kerültek beépítésre és a vízhálózat és az elektromos hálózat is megújult.

 

Ha érdekelnek további eladó lakások Szegedről, kattints ide!

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első három hónapjában.

Hibázott a TV2, csattant a bírság

Hibázott a TV2, csattant a bírság

A csatorna túltolta a promóciót egy decemberi adásban.

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Komoly hivatali látogatáson járt a köztársasági elnök.

Szijjártó Péter megint Brüsszelnek üzengetett

Szijjártó Péter megint Brüsszelnek üzengetett

Magyarország újabb forrásokat kíván bevonni az energiaellátásba, márpedig ez leginkább délkeleti irányból lehetséges.

© 2024 (v2.202102)