Ajándék metrókocsi is jár a Váci utca egyik legmenőbb lakásához

Utazni azért természetesen nem lehet vele, hiszen az egyedülálló közlekedéstörténeti látványosság bent a lakásban található, de ez a metrókocsi Budapest egy népszerűbb szelfipontja is egyben. Azaz ez a kivételes és különleges 4 lakásos apartmanszálló garantálja, hogy ez egy páratlan befektetési lehetőség a belvárosában.

Már csak azért is, mert nem egy most frissen felújított lakásról van szó, hanem egy már 4 éve teljes kihasználtsággal üzemelő, bevezetett szálláshelyről, ami külföldön és idehaza egyaránt rengeteg pozitív értékelést kapott.

Az ingatlannak már az elhelyezkedése is figyelemre méltó, Budapest külföldiek által is legismertebb sétáló utcáján a Váci utcán helyezkedik el a Korányi Házban mely jellegzetes Zsolnay burkolataival és különleges baglyos szobraival méltán szerepel Budapest 100 legszebb Szecessziós épülete között baglyos házként a belváros szívében, ahol pedig mindig jó befektetés ingatlant vásárolni. Ennél már csak az jobb, ha egy olyan berendezett ingatlant találunk, amire egyáltalán nem kell költeni, hanem azonnal kiadható.

Az egyedi berendezés pedig igazán különlegessé teszi ezt az ingatlant, hiszen a metrós tematikájú recepción túl 4 egyedi apartman fogad minket, amelyek legalább ennyire ötletesek. A gördeszkás apartmanban például a galériára vezető lépcsőfokok és a székek is gördeszkákból készültek, de még a szekrényajtók is görgős fogantyúkat kaptak, míg a repülős apartmanban repülő ülésekben pihenhetnek vendégeink mintha csak az első osztályán utaznánk egy különleges repülőgépen.

 

 

A motoros apartmanban hamisítatlan olasz hangulat uralkodik, 4 Robogó szolgál bárszékként a konyhapultnál, a hajós apartmanon pedig olyan, mintha egy luxus yachton nyaralnánk.

De vannak még egyéb szállodákban megszokott praktikus részletek is. Az apartmanok például belépőkártyával nyílnak, így az égve felejtett villanyok egy idő után lekapcsolnak, ha a vendég nem tartózkodik a szobában, az ágyakhoz pedig a legjobb minőségű matracokat választották, hiszen hiába az egyedi design, ha a vendégek egy kényelmetlen matracon nem tudják kellőképpen kipihenni magukat. És ha ez még nem elég, el kell, hogy áruljuk, hogy az ingatlan egyedülállóan szép burkolatai Olaszországból származnak, méghozzá a Ferrari egyik leányvállalata gyártotta őket.

Mielőtt azonban bárki megijedne attól, hogy a jelen helyzetben mégis mit lehet kezdeni egy elsősorban rövid távú kiadás céljára berendezett lakással, mindenkit megnyugtatunk, hogy bár a történelem folyamán voltak már válságos időszakok az országban, a Váci utca a főváros egy olyan pontja, ami mindig is népszerű volt és marad is a legnépszerűbb a turisták körében, mellesleg az itt található ingatlanok értékállóak, így hosszú távon is érdemes itt vásárolni.

Azt pedig ne gondoljuk, hogy egy egyedi design lakást, csak rövid távon lehet kiadni. Az ingatlan mind a 4 komplett studio lakása ugyanis tematikától és stílustól függetlenül olyan berendezést kapott, ami ideális rövid, de akár hosszú távon is a különlegességre vágyó egyetemisták részére is akár a közgazdasági Egyetem, ELTE, BME szomszédsága kapcsán, leginkább azoknak, akik nemcsak a belvárosi elhelyezkedést, de az egyedi designt is értékelik, és ez iránt fizetőképes keresletet adnak.

Ugyanakkor az apartmanok legalább ennyire vonzóak lehetnek a művészek, kreativ, különlegességre vágyók szemében, akik számára az egyedi design inspiráló lehet, és akik hosszú távú, de nem végleges lakhatási megoldást keresnek, ezért inkább bérelnének lakásvásárlás helyett. 

Aki pedig ennél nagyobbat álmodna, annak eláruljuk, hogy a szálláshely akár bővíthető is.

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)