40-45 millió forint környékén már akad családi ház Székesfehérváron

Székesfehérvár Budapesthez való közelségének, és persze a Velencei-tóhoz és a Balatonhoz való közelségének, illetve az M7-es autópályának köszönhetően hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő városa. Ez az ingatlanárakon is meglátszik, a jó elhelyezkedésű, jó állapotú legalább 1-2 gyerekkel már költözhető családi házakat 40-45 millió forint környékén érdemes keresni Székesfehérváron. Mutatjuk a legjobb ajánlatokat.

Bővíthető ház Szárazréten

Szárazrét egyik csendes utcájában áll ez a kétszintes családi ház, melynek tetőtere beépíthető. Alsó szintjén garázs és egyéb helyiségek kaptak helyet, emeletén található a konyha, étkező-nappali és 3 hálószoba, ehhez a szinthez egy nagyobb és egy kisebb terasz is kapcsolódik. A ház 1982-ben épült, 2010-ben nyílászáróit műanyagra cserélték.

Rengeteg hely Öreghegyen

Öreghegy autópályához közeli, de csendes részén található ez az alagsor + 2 szint + tetőtér beépítési lehetőséggel rendelkező ikerház. Az ingatlan alagsorában a garázs, műhely és tárolók kaptak helyet, földszintjén étkező, konyha, nappali, fürdőszoba, emeletén 3 hálószoba és fürdőszoba található. A közelben iskola, óvoda, buszmegálló is található.

Családi szobával a tetőtérben, Öreghegyen

Öreghegyen, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőség közelében helyezkedik el az a két szint + tetőtér beépítéses sorházi lakás. Az ingatlan egy 12 lakásos sorház egyik lakása, 100 nm saját kerttel. Alsó szintjén nappali, konyha, mosdó, felső szintjén 3 hálószoba és fürdőszoba található. Beépített tetőtere egy légterű, itt is helyet kapott még egy fürdőszoba. A tetőtéri nagy szoba kiváló családi szobának, kamaszok búvóhelyének, plusz gyerekszobának, szülői hálónak vagy akár dolgozószobának is.

Kiváló elosztással Maroshegyen

Maroshegy szívében áll ez a tetőtér beépítéses családi ház, mely 2000-ben épült. A ház földszintjén konyha-étkező, nappali, beépített tetőterében 3 szoba található, mindkét szinten külön fürdőszobával és mosdóval. A házhoz pince is tartozik, belső burkolatait felújították, azonnal költözhető állapotú, de további esztétikai felújításra szorul.

Akár két generációnak is

A Vezér és Író utcák környékén helyezkedik el ez a kétgenerációs családi ház, melynek egyik lakrésze a 60-as években épült, nappalival és 2 hálóval rendelkezik, másik lakrésze 2000-ben épült, kétszintes, itt nappali + 3 hálószoba található. Mindkét rész külön gáz cirkó fűtéssel és külön mérőórákkal rendelkezik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Híreink a háború 786. napján.

© 2024 (v2.202102)