40-45 millió forint környékén már akad családi ház Székesfehérváron

Székesfehérvár Budapesthez való közelségének, és persze a Velencei-tóhoz és a Balatonhoz való közelségének, illetve az M7-es autópályának köszönhetően hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő városa. Ez az ingatlanárakon is meglátszik, a jó elhelyezkedésű, jó állapotú legalább 1-2 gyerekkel már költözhető családi házakat 40-45 millió forint környékén érdemes keresni Székesfehérváron. Mutatjuk a legjobb ajánlatokat.

Bővíthető ház Szárazréten

Szárazrét egyik csendes utcájában áll ez a kétszintes családi ház, melynek tetőtere beépíthető. Alsó szintjén garázs és egyéb helyiségek kaptak helyet, emeletén található a konyha, étkező-nappali és 3 hálószoba, ehhez a szinthez egy nagyobb és egy kisebb terasz is kapcsolódik. A ház 1982-ben épült, 2010-ben nyílászáróit műanyagra cserélték.

Rengeteg hely Öreghegyen

Öreghegy autópályához közeli, de csendes részén található ez az alagsor + 2 szint + tetőtér beépítési lehetőséggel rendelkező ikerház. Az ingatlan alagsorában a garázs, műhely és tárolók kaptak helyet, földszintjén étkező, konyha, nappali, fürdőszoba, emeletén 3 hálószoba és fürdőszoba található. A közelben iskola, óvoda, buszmegálló is található.

Családi szobával a tetőtérben, Öreghegyen

Öreghegyen, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőség közelében helyezkedik el az a két szint + tetőtér beépítéses sorházi lakás. Az ingatlan egy 12 lakásos sorház egyik lakása, 100 nm saját kerttel. Alsó szintjén nappali, konyha, mosdó, felső szintjén 3 hálószoba és fürdőszoba található. Beépített tetőtere egy légterű, itt is helyet kapott még egy fürdőszoba. A tetőtéri nagy szoba kiváló családi szobának, kamaszok búvóhelyének, plusz gyerekszobának, szülői hálónak vagy akár dolgozószobának is.

Kiváló elosztással Maroshegyen

Maroshegy szívében áll ez a tetőtér beépítéses családi ház, mely 2000-ben épült. A ház földszintjén konyha-étkező, nappali, beépített tetőterében 3 szoba található, mindkét szinten külön fürdőszobával és mosdóval. A házhoz pince is tartozik, belső burkolatait felújították, azonnal költözhető állapotú, de további esztétikai felújításra szorul.

Akár két generációnak is

A Vezér és Író utcák környékén helyezkedik el ez a kétgenerációs családi ház, melynek egyik lakrésze a 60-as években épült, nappalival és 2 hálóval rendelkezik, másik lakrésze 2000-ben épült, kétszintes, itt nappali + 3 hálószoba található. Mindkét rész külön gáz cirkó fűtéssel és külön mérőórákkal rendelkezik.

© 2021 (v2.202102)