Biciklizni, erdőt járni, a Római Parton sétálni – csodás luxuslakások Óbudán

Máshogy alakult ez a tavasz, mint ahogyan korábban terveztük, de azért a zöldbe mindannyian vágyunk. Az igazán szép zölddel teli tereket Óbudán találjuk, ha a főváros észak-budai régiójában keresgélünk. Itt kellemes, kertvárosi környezetben találhatunk luxuslakásokat.

Errefelé, a Római Parthoz közel bukkantunk most egy egyedi ajánlatra, méghozzá Aranyhegyen, ami a népszerű budai, kertvárosias környékek sorát gyarapítja. Amellett, hogy csendes és nyugodt, egy, a közelmúltban felújított, kötöttpályás vasúti megállótól is megközelíthető, bár az errefelé lakó, jó módú emberek többsége inkább autóval jár.

A környéken a szabadidős sportok szerelmesei is megtalálják a számukra legszimpatikusabb időtöltést, hiszen a III. kerület ezen része bővelkedik sportolási és kikapcsolódási lehetőségekben, melyeket hamarosan újra lesz lehetőségünk kihasználni. Az aktív pihenést kedvelőknek ez az észak-budai környék talán a lehető legjobb választás, hiszen a közelben található, már említett Római parton rengeteg lehetőség adott a minőségi feltöltődésre. Így például éttermek sora mellett sétálhatunk, biciklizhetünk, evezhetünk a Dunán, vagy teniszezhetünk a közeli akadémián. Aranyhegytől nem messze található Aranypatkó lovardában pedig a szokásos tereplovaglás mellett oktatáson is részt vehetünk, ahol már 2-5 éves gyermekeket is fogadnak. A karantén ideje alatt is lehetősége van a környékbelieknek a közeli erdőkben, esetleg a Pilisben túrázni, vagy a Szentendréig kiépített bicikliúton biciklizni.

Innen  hoztunk tehát egy exkluzív projektet, mely nem csak kiváló elhelyezkedése, hanem egyedi kivitelezése okán is kiemelkedő. Buda ezen része tehát tökéletes lakóhely azoknak a fiataloknak, családoknak és azoknak, akik természetközeli békés helyen szeretnének élni, ugyanakkor munkájuk miatt elengedhetetlennek tartják, hogy a belvárostól elérhető közelségben éljenek.

 

A Héthalom Panoráma modern villaépülete Aranyhegy egyik déli lejtőjén épül, így nem csak a páratlan budai panorámában, hanem a tájolásnak köszönhetően reggeltől estig tartó fényárban is részesülnek a lakók.

A társasházban kialakított 3 lakás mindegyike belső kétszintes, melyekhez közvetlen kertkapcsolat és erkély is kapcsolódik, ahonnan megcsodálhatjuk a szomszédos Táborhegy domboldalát, egészen a Hármashatár-hegyig. A Héthalom Panoráma lakásai 2, 3, illetve 4 hálószobásak, így ideális otthona lehet nagyobb családoknak is.

Az esztétikai élményen túl a társasház műszaki színvonalára is nagy hangsúlyt fektettek. Lakásonként egyedileg a levegő-hőszivattyús rendszer biztosítja a fűtés-hűtést, illetve a használati melegvizet, mely a környezetvédelmi és fenntartási költségek szempontjából is egyaránt kedvező megoldás.

Az épület alatt teremgarázs kapott helyet, ahol a 6 parkolóhely, illetve lakásonként egy tárolóhelyiség található, ahol elhelyezhetők a sílécek, kerékpárok és bármi egyéb, ami a lakásban nem fér el.

Érdemes sietnie annak, akinek megtetszettek a Héthalom Panoráma luxus otthonai, hiszen már csak két szabad lakás van.

 

 

A cikk megjelenését a társasház értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)