Szolnokon akár a Belvárosban is kaphatnak első lakást a fiatalok 20 millió forint alatt

Szolnok, mint megyeszékhely vonzó célpont lehet a környező településeken élő fiatalok számára, ahol már a bűvös 20 milliós határ alatt is találni belvárosi kis lakást.Ilyeneketkerestünk, és találtunk most.

Szolnok egykori főiskolája, mely tavaly ősztől a Debreceni Egyetem Szolnoki Campusának keretein belül működik mindig is vonzotta a fiatalokat a városba. Így saját célra is sokan keresnek első lakást, ugyanakkor befektetési céllal is érdemes fiatalok számára ideális kis lakásokat vásárolni. Nézzük, mit kapunk a legnépszerűbb városrészekben!

Frissen felújított lakás a Tisza-parti sétány közelében

Tavaly esett át komplett felújításon ez a kétszobás lakás, mely a Tisza-part, a sétány közelében található. A felújítás a nyílászárók és a vízvezeték cseréjét és a fürdőszoba felújítását is érintette. Az ingatlan egy kis lakásszámú, téglaépítésű, kívülről hőszigetelt társasházban található, loggia is tartozik hozzá.

Belső kétszintes lakás a Belvárosban

A belső kétszintes lakások még a nagyobb lakások között is ritkaságnak számítanak, egy másfél szobás lakás esetében pedig még kisebb a valószínűsége, hogy a lakás két szinten helyezkedjen el. Ez a Kossuth tér közelében fekvő tetőtéri kislakás azonban kivételt jelent. Alsó szintje is a tetőtérben helyezkedik el, itt amerikai konyhás nappali és egy mosdó kapott helyet, felső szintjén a hálószoba és egy kádas fürdőszoba található. Tetőablakainak köszönhetően mindkét szintje fényárban úszik.

Kompletten felújított otthon Szandaszőlősön

Szolnok kertvárosi részén, Szandaszőlős központjában helyezkedik el ez a kétszobás lakás, mely komplett felújításon esett át. A felújítás során a víz-, villany- és gázvezetékeket, valamint a nyílászárókat is kicserélték, újrafalazással, a szobák távirányítós redőnyöket és világítást is kaptak, a nappaliba a klímát is beszerelték. A nappali egyik falát teljesen a mindent elnyelő beépített szekrény, ahol a hűtő és a fagyasztó is helyet kapott, így a kicsi konyhában is több minden elfért.

 

Szépen felújított lakás a Belvárosban

A Belváros vasútállomáshoz közeli részén, a Mátyás király úton található ez a 4. emeleti lakás, mely 2014-ben felújításon esett át. A felújítás során a konyhát és a fürdőszobát is felújították, az ingatlan mindkét szobája laminált padló burkolatot kapott. A lakás két szobával várja új lakóit, az épületen a nyílászárókat már cserélték, további felújítások várhatók.

Parkra néző, erkélyes lakás a vasútállomás közelében

2018-ban újították fel ezt a panellakást, mely egy kívülről hőszigetelt házban található a vasútállomás közelében. A kétszobás lakás konyhája gyönyörű lett, hőszigetelt nyílászárókat és biztonsági bejárati ajtót is kapott.

© 2021 (v150.202005)