Bájos balatoni nyaralók 30 millió alatt!

A nyár közeledtével mindig egyre nagyobb az igény a balatoni nyaralókra, éppen ezért nem csak saját részre, hanem befektetés gyanánt is érdemes körülnézni a tónál. Ezúttal 30 millió alatt keresgéltünk szerte a Balaton körül!

Ebben az értékben a déli parton azért jóval több a lehetőség, kifoghatunk 20 millió alatt is jó állapotú ingatlanokat, de az északi parton sem lehetetlen találni egy-egy jó elhelyezkedésű ingatlant főleg, ha nem zárkózunk el attól, hogy olyan nyaralót vegyünk, ami egy kis felújításra szorul. Sokat spórolhatunk vele, ha olyan házat választunk, ami kissé felújításra szorul, de az évek során kicsinosíthatjuk.

Az északi partról indulva Balatonkenese központjában bukkantunk az alábbi családi házra, melyhez egy kis udvar is tartozik. A ház 120 négyzetméteres, nagy nappalival és 3 szobával rendelkezik, így egy nagyobb család számára is kényelmes nyaraló lehet. A családi házat felújították, térkövezték az udvart, valamint zsindely került a tetőre. A házhoz tartozó kis udvar elfér egy étkezőasztal több székkel, valamint egy tárolónak alkalmas melléképület is található itt.

Még az északi parton maradva, Balatonedericsről hoztunk egy jó állapotban lévő nyaralót, melyet akár már idén nyáron mindenféle felújítás nélkül birtokba lehet venni. A felújított ingatlan 119 nm-es,  alsószintjén konyha-étkező-nappali, szoba, fürdőszoba, a tetőtérben pedig szintén egy szoba és egy fürdőszoba található.  A szépen gondozott kertben számos gyümölcsfa és egy kerti tavacska van.

A déli parton több lehetőségünk van, ha egy 30 milliós keretből kell gazdálkodnunk.

Már 25 millióért hozzájuthatunk egy olyen kedves, csinos külalakú kis ikerfél-nyaralóhoz, mint ez a fonyódi.  A ház felújítandó ugyan, de 3 szobából és egy fedett teraszból áll, ahol jó hangulatú nyári estéket tölthetünk.

 

 

És jó helyen is van, mert a környéken minden infrastruktúra megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges: boltok, iskola, óvoda, gyógyszertár, piac.

 

Sokak kedvence Siófok, és szerencsére találni is bőven errefelé jó árú eladó ingatlanokat, olyanokat is, amire már pluszban biztos nem kell költeni, válogatásunk végére két ilyen siófoki ingatlant hoztunk. Az első ez a teljeskörűen felújított 2+1 félszobás, 90 négyzetméteres családi ház, mely a kertvárosban található.

Válogatásunk végére egy új építésű sorházat hoztunk. Az alábbi 100 négyzetméteres sorházi lakásban nappali, két hálószoba, 2 fürdőszoba, konyha és étkező található, illetve balkon és terasz is kapcsolódik hozzá.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)