Bájos balatoni nyaralók 30 millió alatt!

A nyár közeledtével mindig egyre nagyobb az igény a balatoni nyaralókra, éppen ezért nem csak saját részre, hanem befektetés gyanánt is érdemes körülnézni a tónál. Ezúttal 30 millió alatt keresgéltünk szerte a Balaton körül!

Ebben az értékben a déli parton azért jóval több a lehetőség, kifoghatunk 20 millió alatt is jó állapotú ingatlanokat, de az északi parton sem lehetetlen találni egy-egy jó elhelyezkedésű ingatlant főleg, ha nem zárkózunk el attól, hogy olyan nyaralót vegyünk, ami egy kis felújításra szorul. Sokat spórolhatunk vele, ha olyan házat választunk, ami kissé felújításra szorul, de az évek során kicsinosíthatjuk.

Az északi partról indulva Balatonkenese központjában bukkantunk az alábbi családi házra, melyhez egy kis udvar is tartozik. A ház 120 négyzetméteres, nagy nappalival és 3 szobával rendelkezik, így egy nagyobb család számára is kényelmes nyaraló lehet. A családi házat felújították, térkövezték az udvart, valamint zsindely került a tetőre. A házhoz tartozó kis udvar elfér egy étkezőasztal több székkel, valamint egy tárolónak alkalmas melléképület is található itt.

Még az északi parton maradva, Balatonedericsről hoztunk egy jó állapotban lévő nyaralót, melyet akár már idén nyáron mindenféle felújítás nélkül birtokba lehet venni. A felújított ingatlan 119 nm-es,  alsószintjén konyha-étkező-nappali, szoba, fürdőszoba, a tetőtérben pedig szintén egy szoba és egy fürdőszoba található.  A szépen gondozott kertben számos gyümölcsfa és egy kerti tavacska van.

A déli parton több lehetőségünk van, ha egy 30 milliós keretből kell gazdálkodnunk.

Már 25 millióért hozzájuthatunk egy olyen kedves, csinos külalakú kis ikerfél-nyaralóhoz, mint ez a fonyódi.  A ház felújítandó ugyan, de 3 szobából és egy fedett teraszból áll, ahol jó hangulatú nyári estéket tölthetünk.

 

 

És jó helyen is van, mert a környéken minden infrastruktúra megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges: boltok, iskola, óvoda, gyógyszertár, piac.

 

Sokak kedvence Siófok, és szerencsére találni is bőven errefelé jó árú eladó ingatlanokat, olyanokat is, amire már pluszban biztos nem kell költeni, válogatásunk végére két ilyen siófoki ingatlant hoztunk. Az első ez a teljeskörűen felújított 2+1 félszobás, 90 négyzetméteres családi ház, mely a kertvárosban található.

Válogatásunk végére egy új építésű sorházat hoztunk. Az alábbi 100 négyzetméteres sorházi lakásban nappali, két hálószoba, 2 fürdőszoba, konyha és étkező található, illetve balkon és terasz is kapcsolódik hozzá.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

© 2024 (v2.202102)