Mutatjuk, hogy milyen az igazi budai luxus!

Ha valaki tényleg nem a megszokottat keresi, akkor kevés a valódi luxus. Sokan aggatják ugyan a luxus jelzőt, illetve címkét a lakásokra, de most egy olyat mutatunk Óbudán a Táborhegyen, ami valódi csemege.

Végre-valahára az életünk – nagyjából-egészéből – kezd visszatérni a normális kerékvágásba és végre újra a „nyakukba vehetik a várost” azok, is, akik a lehető legjobb helyen, a lehető legjobb minőségben keresnek luxuslakásokat, de azért mégsem milliárdosok – legfeljebb tehetősebbek.

Ha pedig valaki tényleg nem a tucatot, nem a megszokottat keresi (mondjuk olyan kilátást, mint a fenti képen), akkor gondban lesz. Az új és újszerű kínálatban, megfelelő helyszínen kevés a valódi luxus. Sokan aggatják ezt a címkét a lakásokra, de egy sarokkád vagy egy automata redőny még nem tesz luxussá egy-egy átlagos lakóparki otthont.

Hát most érdemes kapaszkodni, mert nem is egy lakópark, hanem egy villapark következik. Méghozzá olyan, amely vadonatúj, mégsem kell egy-két hosszú évet várni a beköltözéssel, ugyanis az épületek és az otthonok lényegében készen vannak. Akár heteken belül beköltözhetők.

Nézzük akkor, hogy mitől is luxus a luxus-társasház? Elsősorban attól, hogy nem 30-50 vagy 100 lakás van, hanem csak néhány.

Itt a III. kerületi Erdőalja út 85. szám alatt mindössze két hipermodern villaépület készült el, egyenként öt-öt lakással. Tehát itt nem is lakóparkról, hanem egy meghitt, mégis tágas telken kialakított villaparkról beszélünk. Általában ilyenekben laknak az amerikai filmek gazdag szereplői is…

Mert hát a kis lakásszám sem minden. Fontos a gyönyörű, lélegzetelállító kilátás is, ami itt szintén adott. Adott továbbá a lakások igen nívós, azaz elsőként tágas kialakítása. Itt nincsenek szűkös terek, vagy aprócska erkélyek. Itt a kisebb lakásokhoz is igen tágas teraszok járnak, jellemzően panoráma erkélyajtókkal, amelyek a lehető legtöbbet mutatnak a szép kilátásból. E panoráma mellett kiváló napozó- vagy reggelizőhelyet adnak a teraszok, a penthouse lakások esetén pedig a kialakítható tetőkert (is). A környék csendje mellett a levegő is mindig friss az itteni urakodó szélirány miatt.

És ne feledjük, Óbuda talán legzöldebb, madárcsicsergős helyszínén járunk. Itt a Táborhegyen, egy természetvédelmi terület mellett épült fel tehát az Erdőalja 85 villapark. Ez nincs is messze a Bécsi-Vörösvári úti közlekedési csomóponttól, így a bevásárlási és szabadidős lehetőségek végtelen tárháza érhető el pár percnyi autóúttal.

A lakások pedig – a nappali mellett – egy, két vagy akár 3 szobát nyújtanak. A három szintes épületek második emeletén, ahová szintén lift(!) visz fel egy-egy penthouse lakás kapható, egyenként 84-84 négyzetméteren, plusz garázzsal, és egy-egy elképesztő méretű, csaknem 125 négyzetméteres terasszal!
A két plusz két földszinti lakáshoz saját kertrész tartozik; sőt, még egy közös használatú kert is lesz majd, ahol biztonságban tudhatjuk a kisebbeket.

Ebben a csúcskategóriában a lakások kialakítása teljes mértékben egyediesíthető. Az alapfelszereltségen kívül bármi beépíthető, belső tervek pedig még a vevő igényeinek megfelelően módosíthatók. Az épület hűtése/fűtése, meleg víz ellátása levegőt használó hőszivattyús rendszerrel működik, a hőleadást (és nyáron részben a hűtést) pedig padlófűtés, mennyezeti- és falfűtés kombinációja oldja meg. Minden ingatlanhoz – az öt állásos teremgarázsban – parkolóhelyek vásárolhatók.

Ne feledjük: a városhoz közeli, mégis zöld és panorámás helyen élnek azok, akik tehetősek.

A cikk megjelenését a villapark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)