Napfény és zöldövezet Sasadon

Talán még soha nem volt ekkora jelentősége annak, hogy otthonunk körbenapozott legyen, és zöldövezetben helyezkedjen el, mint az elmúlt hónapokban. Most egy ilyen lakást mutatunk, méghozzá a méltán közkedvelt Sasadon.

A XI. kerület nemhiába a főváros egyik legkedveltebb kerülete, hiszen ez az egyik legzöldebb kerület, ugyanakkor a 4-es metró vonalának, a 4-es, 6-os villamosoknak és a Móricz Zsigmond körtéri csomópontnak köszönhetően kiváló a közlekedése. Itt található a BME, aminek köszönhetően nemcsak saját célra, de befektetésként is érdemes lakást vásárolni a kerületben. Illetve itt található a Bartók Béla út is, aminek környékét nemrégiben a világ 41. legjobb környékének választották egyetlen magyarországi helyszínként.

Sasad a kerület egyik legzöldebb, elsősorban családi házakkal és kis lakásszámú társasházakkal tarkított lakóövezete, itt, a Budaörsi út és a Kelenföldi pályaudvar közelében bukkantunk erre az ideális méretű, 71 nm-es, 2 és fél szobás, erkélyes lakásra.

A lakás egy csendes, kis lakásszámú, hőszigetelt társasházban található, melyet kerítéssel körbevett, gondozott kert vesz körül. A magasföldszinti lakáshoz 11 nm-es erkély is tartozik, mely a nappaliból és az egyik hálószobából is megközelíthető. Az ingatlan három oldalról is körbenapozott, nappaliját két oldalról is éri a napfény, és fürdőszobája is rendelkezik ablakkal, nyílászárói minőségi, hőszigetelt, fa nyílászárók. 

A kiváló elosztású lakásban külön konyha található, ám ez esetben nem egy panelkonyha méretű kis konyhára, hanem egy szépen felújított, tágas konyha-étkezőre kell gondolni, amelyből egy praktikus kamra is nyílik. A fürdőszoba és a mosdó külön helyiségben található és szintén szépen felújított állapotban vannak. Mindegyik szobája külön nyílik, kisebbik hálószobája gyerekszobának vagy dolgozószobának is tökéletes, így az ingatlan fiatal párok, egy gyermekes családok számára is ideális.

A lakás fűtését gáz cirkó kazán biztosítja, nappalijában klíma is található, az ingatlan riasztóval felszerelt. A lakás közelében óvoda, bolt, gyógyszertár, buszmegálló, kicsit távolabb a 4-es metró megállója, játszótér, bevásárló központ, általános iskola is található. Az ingatlanhoz garázs és tároló is tartozik.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Medgyessy Péter: A mostani helyzetbe 2026-ban belebukhat a kormány

Medgyessy Péter: A mostani helyzetbe 2026-ban belebukhat a kormány

Magyarország 2002-2004 közötti miniszterelnökével a Klasszis Klub április 22-ei adásában beszélgettünk.

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első három hónapjában.

Hibázott a TV2, csattant a bírság

Hibázott a TV2, csattant a bírság

A csatorna túltolta a promóciót egy decemberi adásban.

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Komoly hivatali látogatáson járt a köztársasági elnök.

© 2024 (v2.202102)