Tágas otthonok 25 és 65 millió közt

Szegeden a legtöbb nagyvároshoz hasonlóan igen magasak az ingatlanárak, hiszen nemcsak a munkalehetőség több, mint a környező településeken, de az egyetem miatt is nagy a kereslet lakóingatlanok iránt. Mutatjuk, milyen nívós, akár belváros-közeli, tágas otthonokat találtunk errefelé, jó áron.

Szegeden sem könnyű a nagycsaládosoknak: 25-40 millió környékén is találhatnak házat, vagy jó helyen lévő lakást, ahol 2 félszoba van, azaz két-három gyerek osztozhat egy-egy félszobán és a szülőké marad a nappali. Vagy egy gyerekkel kényelmesen lakható. Vagy olyan otthont, ami kissé felújításra szorul.

Ám 50-65 millió forint között már jobb, minőségi ajánlatok is akadnak. Mindkét árkategóriára hozunk példákat, méghozzá kiváló környékekről.

Belvároshoz közel, most nagyon jó áron!

Az első lakás egy belváros közeli, mégis csendes utcában található, irodának és otthonnak egyaránt kényelmes. A 68 négyzetméteres lakás nappalival, két külön nyíló félszobával, ablakos konyhával, kamrával és fürdőszobával rendelkezik, valamint egy 6,5 négyzetméteres erkély is kapcsolódik hozzá.

Tágas, belső kétszintes lakás a Belvárosban

A Belváros és Alsóváros határán, a Bécsi körúton, a TIK közelében helyezkedik el ez a 170 nm-es lakás, mely két szinten, nappali + 4 hálószobával rendelkezik, így 3 gyerekkel is kényelmes. A lakásnak külön tágas konyhája, és külön galériás étkezője van, így étkezője akár nappali-étkezővé is átalakítható, így a nappaliból további hálószobát lehet kialakítani. A lakást pár éve teljesen felújították, mindkét szintjén található fürdőszoba is.

Újszerű ikerház Újszőregen

Szőreg közlekedés szempontjából legjobb részén, Újszőregen áll ez a 2018-ban épült családi ház, mely amerikai konyhás nappalival + 4 hálószobával rendelkezik. Az épület 114 nm-es, 387 nm saját telekrész tartozik hozzá.

Dolgozósarokkal és télikerttel Újszegeden

Újszegeden, a Kállay liget közelében található ez a belső kétszintes, kertkapcsolatos lakás, mely nappaliján kívül 3 hálószobával rendelkezik, így ára is kedvező. Annak ellenére, hogy csak 3 hálószobája van, nagycsaládosoknak is kényelmes, tágas terekkel rendelkezik. Külön konyhája van, és tágas nappali-étkezővel rendelkezik, amihez egy télikert is társul, ami gyerekek számára külön játszóhely lehet. Emeleti részén a 3 hálószoba mellett, egy dolgozósarok is helyet kapott.

Belső kétszintes, tetőtéri lakás Rókuson

86 nm-es ez a belső kétszintes lakás, mely Rókuson, egy 2007-ben épült társasház tetőterében helyezkedik el. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, 2 átlagos méretű és egy nagyobb hálószobával rendelkezik, így 3 gyermekes család számára élhető teret nyújt nagyon barátságos áron.

Tágas lakás Felsővároson

Szeged egyik legkedveltebb részén, Felsővároson, egy 6 lakásos társasházban található ez a belső kétszintes lakás, melynek alsó szintjén nappali-étkező, konyha, 2 hálószoba, fürdőszoba, felső szintjén 4 hálószoba, fürdőszoba található. A lakás sok gyerekkel is élhető, ennek ellenére kedvező árú, kis esztétikai felújításra szorul.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)