Debrecenben 40 és 70 millió forint között lehet most kétgenerációs családi házat találni

Debrecen Budapest után a legnagyobb vidéki városunk, az elmúlt években megemelkedett ingatlanárak miatt itt sem könnyű elérhető árú házat, lakást találni. Egy minőségi, nagy ház 40-70 millió forint körül van Debrecenben. A kétgenerációs családi házak sokak számára megoldást jelenthetnek.

Ilyenekből 40-50 millió forint környékén már találhatunk szép állapotút, 60-70 millió forint környékén pedig akár 3 generációs, vagy vállalkozás számára is alkalmas 2 generációs házat is találunk.

Szépen felújított családi ház Biharikertben

1988-ban épült ez a kétszintes családi ház, mely két lakrésszel rendelkezik. Földszintjén egy másfél szoba, konyha, fürdőszobás kisebb lakás található és a nagyobb lakás étkezője, konyhája, fürdőszobája külön mosdóval, emeletén a nagyobb lakrész további 3 szobája és egy fürdőszoba kapott helyet.

Tetőtér beépítéses családi ház Kerekestelepen

Kerekestelepen áll ez a szépen felújított családi ház, melynek földszintjén egy nagyobb, beépített tetőterében egy kisebb lakás kapott helyet. A földszinti lakás tágas amerikai konyhás nappalival, egy hálószobával és fürdőszobával rendelkezik, itt két éve történt felújítás, mely a vezetékek cseréjét is érintette. A tetőtéri lakás kívülről is megközelíthető, itt két szoba, külön konyha, fürdőszoba kapott helyet. Ezt a részt egy éve újították fel, itt is cserélték az összes vezetéket.

Vállalkozás és otthon a Veres Péter kertben

Két különálló lakrésszel és szuterén szintjén üzlethelyiséggel is rendelkezik ez az 1995-ben épült családi ház. A nagyobb lakrész amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával, fürdőszobával, külön mosdóval, a melléképületben található kisebbik lakás 2 különnyíló szobával, konyha-étkezővel, fürdőszobával, külön mosdóval rendelkezik.

Több generációs családi ház a Belvárosban

Összesen három szinttel, szuterén, földszint és tetőtérrel rendelkezik ez a polgári jellegű családi ház a Belvárosban. 110 nm-es földszintjén egy konyha, étkező, nappali, 2 szoba, fürdőszobás lakás, 80 nm-es tetőterében egy nappali-étkező, konyha, 2 szoba, fürdőszobás lakás található. 110 nm-es szuterén szintjén további két lakrész helyezkedik el, de ez a szint akár vállalkozásnak is használható.

3 generáció részére Vargakertben

1996-ban épült ez a 3 külön bejáratú lakrésszel rendelkező családi ház, Vargakertben. A legnagyobb lakás földszintjén konyha-étkező, 2 szoba, mosdó, beépített tetőterében további 2 szoba és fürdőszoba található. A középső lakrészben étkező-konyha, 2 szoba és fürdőszoba kapott helyet. A legkisebb lakás konyhával, 2 szobával és fürdőszobával rendelkezik, ez a lakrész felújítandó, a másik két lakás szép állapotban van.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)