Debrecenben 40 és 70 millió forint között lehet most kétgenerációs családi házat találni

Debrecen Budapest után a legnagyobb vidéki városunk, az elmúlt években megemelkedett ingatlanárak miatt itt sem könnyű elérhető árú házat, lakást találni. Egy minőségi, nagy ház 40-70 millió forint körül van Debrecenben. A kétgenerációs családi házak sokak számára megoldást jelenthetnek.

Ilyenekből 40-50 millió forint környékén már találhatunk szép állapotút, 60-70 millió forint környékén pedig akár 3 generációs, vagy vállalkozás számára is alkalmas 2 generációs házat is találunk.

Szépen felújított családi ház Biharikertben

1988-ban épült ez a kétszintes családi ház, mely két lakrésszel rendelkezik. Földszintjén egy másfél szoba, konyha, fürdőszobás kisebb lakás található és a nagyobb lakás étkezője, konyhája, fürdőszobája külön mosdóval, emeletén a nagyobb lakrész további 3 szobája és egy fürdőszoba kapott helyet.

Tetőtér beépítéses családi ház Kerekestelepen

Kerekestelepen áll ez a szépen felújított családi ház, melynek földszintjén egy nagyobb, beépített tetőterében egy kisebb lakás kapott helyet. A földszinti lakás tágas amerikai konyhás nappalival, egy hálószobával és fürdőszobával rendelkezik, itt két éve történt felújítás, mely a vezetékek cseréjét is érintette. A tetőtéri lakás kívülről is megközelíthető, itt két szoba, külön konyha, fürdőszoba kapott helyet. Ezt a részt egy éve újították fel, itt is cserélték az összes vezetéket.

Vállalkozás és otthon a Veres Péter kertben

Két különálló lakrésszel és szuterén szintjén üzlethelyiséggel is rendelkezik ez az 1995-ben épült családi ház. A nagyobb lakrész amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával, fürdőszobával, külön mosdóval, a melléképületben található kisebbik lakás 2 különnyíló szobával, konyha-étkezővel, fürdőszobával, külön mosdóval rendelkezik.

Több generációs családi ház a Belvárosban

Összesen három szinttel, szuterén, földszint és tetőtérrel rendelkezik ez a polgári jellegű családi ház a Belvárosban. 110 nm-es földszintjén egy konyha, étkező, nappali, 2 szoba, fürdőszobás lakás, 80 nm-es tetőterében egy nappali-étkező, konyha, 2 szoba, fürdőszobás lakás található. 110 nm-es szuterén szintjén további két lakrész helyezkedik el, de ez a szint akár vállalkozásnak is használható.

3 generáció részére Vargakertben

1996-ban épült ez a 3 külön bejáratú lakrésszel rendelkező családi ház, Vargakertben. A legnagyobb lakás földszintjén konyha-étkező, 2 szoba, mosdó, beépített tetőterében további 2 szoba és fürdőszoba található. A középső lakrészben étkező-konyha, 2 szoba és fürdőszoba kapott helyet. A legkisebb lakás konyhával, 2 szobával és fürdőszobával rendelkezik, ez a lakrész felújítandó, a másik két lakás szép állapotban van.

© 2021 (v150.202005)