Luxus a Balaton partnál, Siófoktól 20 percre, jó áron

Azonnal költözhetők Balatonszemesen a vitorláskikötő mellett, a Balaton part közvetlen közelében épülő hipermodern, jachtot idéző, hófehér luxus-társasház lakásai, ahol akad még néhány eladó gyöngyszem.

Végre jelentősen enyhültek, illetve megszűntek a kijárási korlátozások, és egyre többen tartanak a Balaton felé a nyár és a jobb idő közeledtével. Az ember helyenként csak ámul és bámul, hogy milyen gyönyörű épületek nőttek ki a földből a Balatonon.

(Ez a kép, itt alább nem látványterv, így néz ki egy frissen elkészült luxusház.)

Néhányan az új, luxus szintű nyaralókat keresők közül csak Siófokig merészkednek, pedig a Balaton „fővárosától” csupán 15-20 percnyire, a balatonszemesi kikötő mellett például egy egészen egyedi luxus társasház épült.

 

 

A Marina Sétány Penthouse esetében a Balaton talán egyik legszebb, legizgalmasabb formájú, 52 lakásos társasházáról van szó.

(És most jöjjön egy újabb, a kész házról készült, tényleges fotó…)

De nézzük a helyszínt előbb: kevesen tudják, hogy a település neve őrhely szerepére utal, ugyanis az ókortól itt haladt a Balaton déli partját követő kereskedelmi és hadi út, melyet figyelni kellett. E fontos főútvonal, s így mint kitüntetett és jól védhető pont, a régi időktől fogva megerősített hely volt. A mai Bagolyvár helyén már a középkorban is földvár állt. A műemlék templomának legkorábbi részei a 12. századból származnak. A török időkben romossá vált templomot végül a települést birtokló Hunyady-család 1740 körül barokk stílusban újjáépíttette.

Balatonszemes fürdőhelyként az 1880-as évektől épült ki, 1895-től a parthoz közelebb eső részek parcellázásával megkezdődött a felső- és alsó üdülőtelep (az utóbbi neve Hunyady-telep az eredeti birtokos család neve után) kiépülése, ami újabb lendületet kapott, amikor 1913-ban megépült a hajókikötő. E ma nyugodt és csöndes település büszkélkedhet a Balaton egyik legjobb éttermével, a nemzetközi hírű Kistücsökkel.

Ezen a különleges településen van tehát ma is a Balaton déli partjának egyik legszebb kikötője, és mint említettük e kikötő mellett épült fel ez a eléképesztően egyedi, különleges épület is.

A még eladó lakások között megtalálható a garzon, a nappali + 1 hálószobás, a 2 hálószobás és a 3 hálószobás, 2 szintes Penthouse lakás is, ez utóbbi teraszán 5 személyes, kör alakú jacuzzi medencével! Az épület privát, kerti részén 15 méteres úszómedence és gyerekmedence készült.

A beruházásnál egyébként is odafigyeltek mindenre, hiszen a beruházó csoport, kizárólag hazai üzletemberekből áll, akik több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a társasházak építése terén. Személyes kötödésük van a Balatonhoz és Balatonszemeshez ezért is esett a választás erre a rendkívüli Balaton parti településre.

A csapat mindig figyel a helyi adottságokra és elsődlegesen az igényekhez és a helyszínhez társuló legjobb koncepcióra, és a kidolgozott részletekben rejlő magas minőségre törekednek. Így – többek közt – nagy figyelmet fordítottak az energiatakarékosságra, ennek megfelelően az épület AA+ energia besorolású lesz.

Ez köszönhető a magas szintű hőszigeteléseknek, a talajszondás hőszivattyús hűtés-fűtés rendszernek, a kiváló nyílászáróknak. A lakások fűtése okos rendszerrel, akár távolról is kezelhető lesz, így biztosított, hogy mire leérünk a nyaralóba, ott a megfelelő hőmérsékletű lakás fog ránk várni, hogy a kikapcsolódásra szánt időt a legmagasabb komfort fokon élvezhessük.

A lakásokhoz lehetőség van gépkocsi beálló, illetve, saját garázs vásárlására.

A cikk elkészültét a luxus társasház értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

© 2024 (v2.202102)