Központi helyen, mégis zöld környezetben, Debrecenben

Az elmúlt hónapokban a zöld környezet felértékelődött, a lakásválasztásnál az egyik legfontosabb szempont lett, hogy az ingatlan rendelkezzen erkéllyel, terasszal, esetleg kertkapcsolattal is, és lehetőleg zöld övezetben legyen.

Ugyanakkor mindenki szeretne olyan helyen élni, ahol minden szolgáltatás a közelben van, és a közlekedés is kiváló. Az ilyen környékek és a zöld kertvárosi részek azonban általában távol esnek egymástól. Kivéve, ha egy újonnan fejlesztett intermodális központ közelébe valaki zölddel körülvett lakóparkot álmodik.

Ez történt a most épülő Ispotály Lakóparkkal Debrecenben, mely az intermodális központ közelében valósul meg, ahol vasút-, autóbusz- és villamos közlekedés, valamint kereskedelmi-, vendéglátó- és szórakoztató egységek is a közvetlen közelben lesznek, ugyanakkor a város központjától is mindössze 1,5 km-re fekszik, így iskola, óvoda, egészségügyi intézmény, gyógyszertár is található a közelben. Mindemellett a lakóparkot úgy tervezték, hogy nagy legyen a zöld felületek aránya, ahol az egyes épületek egy zárt, gondozott, csendes, belső udvart vesznek körbe, ami alkalmas kikapcsolódásra, pihenésre.

A lakópark területén 5 társasház épül hőszigeteléssel, három rétegű, argon gázzal töltött üvegezéssel ellátott, fokozott hő- és hangszigetelésű nyílászárókkal. Az épületek négyszintesek, mindegyikük lifttel felszerelt, bennük 44-90 nm-es lakások kapnak helyet. Szinte majdnem mindegyik lakáshoz jár loggia is, a földszinti lakások legtöbbje kertkapcsolattal is rendelkezik majd.

A lakások fűtését tömbfűtés biztosítja radiátor hőleadókkal, a fürdőszobák és mellékhelyiségek kivételével, ahová padlófűtést és törölközőszárítós radiátort szerelnek be, a lakások nappalijában klíma előkészítés is lesz.

A lakópark elhelyezkedésének és a változatos méretű lakásoknak köszönhetően minden korosztály megtalálhatja a számítását, sőt a lakások befektetés céljára is ideálisak, különösen, hogy igény szerint akár belső tereiket is megtervezik és berendezik a tulajdonos számára.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)