Kertváros a belvárosban? Lehetséges!

Majdnem a kertváros nyugalmát és békéjét találjuk a város közepén? Lehetséges ez? Mutatjuk, mit találtunk.

Budapesti lakáskeresésnél gyakran felmerül a kérdés: Mivel járunk jobban, ha elhelyezkedésről van szó? Egy lakással a nyüzsgő belvárosban, ahol elérhető minden, jó a közlekedés, ugyanakkor nélkülöznünk kell a nyugodt mindennapokat vagy egy kertvárosi környékkel, mely békés, csendes viszont kissé kijjebb esik és többet kell ingáznunk?! Jó hírünk van, ezúttal nem kell választani! Ma egy olyan lakóparki projektet hoztunk el, mely egyszerre kínálja a kertváros kellemes, nyugodt mindennapjait és a városi élet előnyeit.

A Green Median Residence társasház az igen hangulatos, belvároshoz közeli, mégis kertvárosias Tisztviselőtelepen épül. A ház csupán 100 méterre helyezkedik el Budapest legnagyobb közparkjától, a Népligettől. A környék tehát kifejezetten családias, parkokkal és játszóterekkel teli, tökéletes lehetőséget nyújt a hétvégi sportoláshoz, sétához, kikapcsolódáshoz.

Sőt kormányzati döntés született további fejlesztésekről is, melynek keretében meglévő sport komplexumok felújítása mellett nyitott-, és fedett uszoda, továbbá elővárosi vasútállomás is létesül a ligetben. Egy ilyen jellegű fejlesztés nem csak a környékbeliek életét könnyíti meg, de értéknövekedésre is lehet számítani.

Ahogy a bevezetőben említettük, kiemelten jó elhelyezkedésről van szó, ezalatt pedig nem csak a nyugodt mindennapokat értjük, hanem azt is, hogy a környék valóban jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik.

A tömegközlekedők számára is könnyen és gyorsan elérhető a belváros, hiszen az M3-as metró, az 1-es villamos és a 99-es busz megállója is pár perc sétára található. Persze nem szükséges nap mint nap ingázni a belsőbb részek felé, hiszen a közelben óvoda, iskola és számos bevásárlási lehetőség közül válogathatnak a környékbeliek, sőt a Lurdy Ház is csak néhány megálló innen, azoknak akik egy jó mozira, színes hétvégi programokra, vagy épp egy nagy pláza üzleteinek szolgáltatásaira vágynak.

A Green Median Residence társasház kínálatában 1-5 szobás lakások közül válogathatunk, melyekhez tágas erkélyek is kapcsolódnak. A lakások építésekor a legmodernebb energetikai megoldásokat alkalmazzák, így a hűtésről, fűtésről és a meleg víz előállításáról hőszivattyús rendszer gondoskodik, mely nem csak a környezetet óvja, de negyedannyi az energia költsége, mint a hagyományos fűtési rendszereknek.

A felsőbb szinteken elhelyezkedő lakásokból páratlan panoráma tárul a városra, hiszen a környék családi házas jellegéből fakadóan semmi nem állhat a kilátás és a napfény útjába.

A Green Median Resdience értékálló, minőségi otthonokat kínál azoknak a lakáskeresőknek, akik nem akarnak kompromisszumokat kötni, és nyugodt lakóhelyet ugyanakkor kényelmes mindennapokat szeretnének.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

© 2024 (v2.202102)