Dél-Pest: csodás családi házakat kapni erre

Dél-Pest, azon belül is a HÉV-vonallal Pest belső részéhez csatlakozó Pesterzsébet elképesztő fejlődésen ment keresztül az elmúlt években. Errefelé mutatunk most egy tágas, nagyobb családnak is alkalmas házat, remek ár-érték arányban. Közel a városrész központjához és minden elképzelhető bolthoz, intézményhez, mégis csendes, kertvárosi környezetben.

A XX. kerületi Szabadság utca elején bukkantunk egy kétgenerációs házra, mely igazi családi otthon. Ez a rész a központhoz is közel van, mégis zöld, kertvárosihangulatú, és a házak is nívósak errefelé. Már csak azért is, mert ez Pesterzsébet egyik legjobb része. Ahogyan pedig szó volt róla: a közelben minden elérhető, amire egy családnak a mindennapokban szüksége lehet. Oktatási intézmények, orvosirendelő, élelmiszerboltok várják az itt élőket.

Pár perces sétatávolságra található a 35-ös busz megállója, valamint az 51-es és 52-es villamos is a közelben áll meg, melyekkel Pest belvárosa felé is utazhatunk. Így például a Budapest Park vagy a Müpa-Nemzeti Színház párosa kötött pályás villamossal is mintegy fél óra, vagy a Határ úti metró is 20 perc alatt elérhető még a reggeli csúcsban is.

Nem mellesleg pár kilométerre található a Pesterzsébet HÉV-megálló, valamint a Duna-part. Ez utóbbinál nem csak az uszoda vagy a sportpályák érdekesek, hanem a kocogás, a séta, a horgászat, vagy éppen az evezős sportok szerelmesei is elsőrangú helyet találnak ezen a különlegesen szép partszakaszon maguknak.
Pesterzsébet e központi része tehát kifejezetten ideális választás annak, aki csendes kertvárosi környezetben keres kedvező ár-érték arányban családi házat.

Az összesen 180 négyzetméteres családi ház három szinte tagolódik. A földszinten kapott helyet a családi élet központja, a tágas nappali és az étkezős konyha, valamint a masszázskáddal felszerelt fürdőszoba és a kamra is itt található. Az emeleten 4 szobát találunk, melyből kettőhöz saját erkély kapcsolódik, illetve egy zuhanyzós fürdőszoba is helyet kapott.

A konyhabútort, a beépített gépeket és burkolatokot két éve cserélték, így szinte új konyha várja a leendő lakókat. A házban 2 klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékeltről nyáron, valamint külső és belső riasztórendszer nyújt biztonságot.

A szuterénben 3 autó számára is kényelmes parkolóhely áll rendelkezésre, de igény szerint akár egy kisvállalkozás is kialakítható, esetleg konditerem  vagy szauna a család számára.

A családi ház mögött egy egyszobás lakás található, mely sokoldalúan kihasználható, egy idős hozzátartozó, az önállóság küszöbén álló fiatal számára vagy akár kiadásra is ideális.

Az ingatlant körülölelő kertben automata öntözőrendszer, fúrt kút és háromfunkciós kerti sütő található.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta. 

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

© 2023 (v2.202102)