Dél-Pest: csodás családi házakat kapni erre

Dél-Pest, azon belül is a HÉV-vonallal Pest belső részéhez csatlakozó Pesterzsébet elképesztő fejlődésen ment keresztül az elmúlt években. Errefelé mutatunk most egy tágas, nagyobb családnak is alkalmas házat, remek ár-érték arányban. Közel a városrész központjához és minden elképzelhető bolthoz, intézményhez, mégis csendes, kertvárosi környezetben.

A XX. kerületi Szabadság utca elején bukkantunk egy kétgenerációs házra, mely igazi családi otthon. Ez a rész a központhoz is közel van, mégis zöld, kertvárosihangulatú, és a házak is nívósak errefelé. Már csak azért is, mert ez Pesterzsébet egyik legjobb része. Ahogyan pedig szó volt róla: a közelben minden elérhető, amire egy családnak a mindennapokban szüksége lehet. Oktatási intézmények, orvosirendelő, élelmiszerboltok várják az itt élőket.

Pár perces sétatávolságra található a 35-ös busz megállója, valamint az 51-es és 52-es villamos is a közelben áll meg, melyekkel Pest belvárosa felé is utazhatunk. Így például a Budapest Park vagy a Müpa-Nemzeti Színház párosa kötött pályás villamossal is mintegy fél óra, vagy a Határ úti metró is 20 perc alatt elérhető még a reggeli csúcsban is.

Nem mellesleg pár kilométerre található a Pesterzsébet HÉV-megálló, valamint a Duna-part. Ez utóbbinál nem csak az uszoda vagy a sportpályák érdekesek, hanem a kocogás, a séta, a horgászat, vagy éppen az evezős sportok szerelmesei is elsőrangú helyet találnak ezen a különlegesen szép partszakaszon maguknak.
Pesterzsébet e központi része tehát kifejezetten ideális választás annak, aki csendes kertvárosi környezetben keres kedvező ár-érték arányban családi házat.

Az összesen 180 négyzetméteres családi ház három szinte tagolódik. A földszinten kapott helyet a családi élet központja, a tágas nappali és az étkezős konyha, valamint a masszázskáddal felszerelt fürdőszoba és a kamra is itt található. Az emeleten 4 szobát találunk, melyből kettőhöz saját erkély kapcsolódik, illetve egy zuhanyzós fürdőszoba is helyet kapott.

A konyhabútort, a beépített gépeket és burkolatokot két éve cserélték, így szinte új konyha várja a leendő lakókat. A házban 2 klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékeltről nyáron, valamint külső és belső riasztórendszer nyújt biztonságot.

A szuterénben 3 autó számára is kényelmes parkolóhely áll rendelkezésre, de igény szerint akár egy kisvállalkozás is kialakítható, esetleg konditerem  vagy szauna a család számára.

A családi ház mögött egy egyszobás lakás található, mely sokoldalúan kihasználható, egy idős hozzátartozó, az önállóság küszöbén álló fiatal számára vagy akár kiadásra is ideális.

Az ingatlant körülölelő kertben automata öntözőrendszer, fúrt kút és háromfunkciós kerti sütő található.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta. 

Mfor.hu legfrissebb cikkei

"Hiszem, hogy a halál a vég" – egy 27 másodperces késelés története

"Hiszem, hogy a halál a vég" – egy 27 másodperces késelés története

Az indiai származású brit író, Salman Rushdie nem fél beszélni az ellene elkövetett merényletről, ám támadója nevét nem hajlandó sem kiejteni, sem leírni. 

Bezsarolta Brüsszel az Orbán-kormányt Bóka János szerint

Bezsarolta Brüsszel az Orbán-kormányt Bóka János szerint

Az Európai Bizottság (EB) és az Európai Parlament (EP) nyers politikai nyomásgyakorlásra használják a Magyarország elleni uniós eljárásokat, amihez a magyar baloldal tevőlegesen hozzájárult.

Orbán Viktorék szép csendben drasztikus lépést tehettek

Orbán Viktorék szép csendben drasztikus lépést tehettek

A Védelmi Tanács ülése után születhetett meg erről a döntés.

Érdekes számok a Yettelnél

Érdekes számok a Yettelnél

Évi 80 százalékos plusz.

© 2024 (v2.202102)