TOP-listás álomotthonok az V. kerületből

Az elmúlt évek lakásár drágulása az V. kerületben mutatkozott meg leginkább. Egyértelmű, hogy a pesti lakások krémje bizony a Belvárosban van, de Lipótvárosban is bőven az 1 millió forint feletti négyzetméterár a jellemző. Mutatjuk a pesti lakáspiac krémjét, az V. kerületből.

A kerület legdrágább lakásait általában nem saját célra, hanem befektetésként vásárolják, így sok a luxus színvonalon felújított, sok esetben berendezéssel együtt kínált lakás. Mai bejegyzésünkben ilyen álomotthonok közül válogattuk ki a legszebbeket.

Két lakás összenyitásával kialakított, nagy teraszos lakás a Veres Pálné utcában

Két lakás összenyitásával alakították ki ezt a belső kétszintes lakást, mely 52 nm-es terasszal rendelkezik. A lakást 2011-ben újították fel, földszintjén nappali-étkező-konyha és két hálószoba, emeletén további 3 hálószoba található.

Akár berendezéssel is a Belvárosban

A Petőfi Sándor utcában található ez az amerikai konyhás, 3 hálószobás, duplakomfortos, szépen felújított lakás. Az ingatlan gyönyörű berendezést kapott, mely igény szerint, külön megvásárolható.

Exkluzív kivitelű lakás Lipótvárosban

Lipótvárosban, a Balaton és a Szemere utcák sarkán helyezkedik el ez az erkélyes saroklakás, mely amerikai konyhás nappalival és 3 hálószobával rendelkezik. A szépen felújított lakásban cserélték az összes vezetéket és nyílászárót, és az ingatlan kondenzációs kazánt is kapott, ezen kívül olyan extrákat, mint a kandalló, az olasz tapéták, az egyedi burkolatok vagy a távirányítással működő alumínium redőnyök. A lakás erkélye a Szemere utcára néz, bejárati ajtaja egy teraszról nyílik.

Befektetésnek, 3 luxusapartmannal a Belvárosban

Szintén a Petőfi Sándor utcában található ez a luxuslakás, melyben Airbnb keretén belül évek óta sikeresen üzemelő 3 apartman található, és ne feledjük: lassan a turisták is visszatérnek… Az ingatlan ára a teljes berendezést tartalmazza, akár tovább üzemeltetéssel vagy akár lakás célra is eladó.

Egyedi, különleges hangulatú lakás Lipótvárosban

A Szabadságtér közelében, a Hold utcában helyezkedik el ez a vállalkozás számára is kiváló utcafronti lakás. A földszinti ingatlan különlegességét, egyedi hangulatát boltozatos mennyezet adja. A szépen felújított lakás 2+2 fél szobával, 2 fürdőszobával rendelkezik.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)