Otthonos családi házak 40-50 millió forint környékén Szombathelyről

Szombathelyen már csak az osztrák határhoz való közelség miatt is magasak az ingatlanárak, amit tovább fokoz, hogy az ELTE-nek, a Pécsi Tudományegyetemnek és a Győri Hittudományi Főiskolának is van kihelyezett karja a városban, ami miatt befektetési céllal is sokan keresnek ingatlant.

Jó állapotú, gyerekkel is élhető családi házat inkább 40-50 millió forint között érdemes keresgélni, de kicsivel 40 millió alatt is találhatunk néhány jó ajánlatot. Mai cikkünkben a 38-48 millió forint közötti árkategóriából mutatjuk a legszebb családi házakat Szombathelyről.

Szépen karbantartott családi ház Gyöngyöshermán

1998-as építése ellenére olyan szépen karbantartották ezt a tetőtér beépítéses családi házat, hogy még mindig újszerű állapotban van. Az ingatlan földszintjén amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, fürdő, mosdó, beépített tetőterében további egy hálószoba és fürdőszoba található. Garázs is tartozik a házhoz, teraszát csúszásmentes gránit burkolat borítja, nappalijában egy márvánnyal és gránittal burkolt kandalló is található.

Otthoni vállalkozáshoz ideális ház Oladon

Két műhellyel is rendelkezik ez a nappali + 2 szobás családi ház, mely így akár otthoni vállalkozás céljára is használható, vagy további szobákkal bővíthető. A szép állapotú családi ház fűtését 2015-ben korszerűsítették, fűtését a nappaliban egy kandalló is kiegészíti.

Újszerű, lakóparki otthon a város nyugati részén

2015-ben épült, így gyakorlatilag mindennel rendelkezik ez a nappali + 3 hálós családi ház, ami egy új építésű ingatlanban is megtalálható. Azaz külső szigeteléssel, hőszigetelt nyílászárókkal is rendelkezik, fűtését kondenzációs kazán biztosítja, és extraként hűtő-fűtő klímával is felszerelték. Térkövezett teraszán kihajtható napernyő biztosít egy kis árnyékot.

Új építésű családi ház Alsóhegy-Középhegy kertvárosban

Szinte majdnem kész, már csak az utolsó simítások hiányoznak erről az egy hónapon belül költözhető családi házról. A kétszintes ingatlan nappali + 3 hálószobával rendelkezik, ára a kulcsrakész állapotra értendő.

Sorház sok extrával a Stromfeld-lakótelepen

1980-ban épült, mégis rengeteg korszerű extrával rendelkezik ez a szépen karbantartott sorházi ingatlan a Stromfeld-telepen. A háromszintes ház amerikai konyhás nappalival, 4 hálószobával, 2 fürdővel és 3 mosdóval várja új lakóit. Hőszigetelt nyílászárókkal, külső hőszigeteléssel, fém motoros redőnyökkel, pára érzékelő szellőztető rendszerrel, intelligens termosztáttal, szolár panellel is rendelkezik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bepanamázott Szijjártó Péter

Bepanamázott Szijjártó Péter

A magyar külgazdasági és külügyminiszter újabb egzotikus szövetségest talált a világ egyik távoli szegletében.

Áll a bál Brüsszelben, Orbán Viktor is nagyon kiborult

Áll a bál Brüsszelben, Orbán Viktor is nagyon kiborult

A rendőrség idő előtt véget vetett egy konzervatív rendezvénynek.

"Hiszem, hogy a halál a vég" – egy 27 másodperces késelés története

"Hiszem, hogy a halál a vég" – egy 27 másodperces késelés története

Az indiai származású brit író, Salman Rushdie nem fél beszélni az ellene elkövetett merényletről, ám támadója nevét nem hajlandó sem kiejteni, sem leírni. 

Bezsarolta Brüsszel az Orbán-kormányt Bóka János szerint

Bezsarolta Brüsszel az Orbán-kormányt Bóka János szerint

Az Európai Bizottság (EB) és az Európai Parlament (EP) nyers politikai nyomásgyakorlásra használják a Magyarország elleni uniós eljárásokat, amihez a magyar baloldal tevőlegesen hozzájárult.

© 2024 (v2.202102)