Egy csodás hely Kelenföldtől csak 10 percre

Aki igényes és új lakásokat keres Dél-Budán, annak bizony nem árt a város határain kívül is nézelődni. Most, hogy újraindult az élet, új értelmet kap a városon kívüli lét, a tágabb élettér lehetősége, akár egy olyan különleges helyen, mint a Tópark, Kelenföldtől csak 10 percre.

Ha tehát egy kicsit a forgalomtól és sok helyen a lakásoktól túlterhelt város határán kívül merészkedünk, akkor lehetőségünk nyílik a lakóparkok egy új és igazán különleges, egyedi formáját megismerni. Olyat, amellyel eddig legfeljebb Amerikában vagy Nyugat-Európában találkozhattunk.

Az egyedi koncepciójú Tópark városközpont Kelenföldtől, a vasúti- és metró-végállomástól a 764-es jelzésű busszal hozzávetőleg negyed órányira található. Az autósok számára – jó forgalom esetén – a menetidő még ennél is jóval rövidebb, valamint az M0-ás körgyűrű, az M1 és M7 autópályák gyors közlekedési lehetőséget kínálnak Budapesten túl Tatabánya, Győr, Bécs, Velence, illetve a Balaton felé. Így nem kell átvágni a városon azoknak, aki leugranának valamelyik gyönyörű tóhoz, vagy valamely nyugat-magyarországi városunkba, esetleg Ausztriába, Németországba tartanak.

Kiemelkedő színvonalú buszmegálló is épült, amely liftekkel segíti a mozgássérültek, a babakocsival közlekedő édesanyák vagy a sok csomaggal érkezők biztonságos átkelését az úttest alatti széles aluljárón. A buszmegállótól a menetrend szerint közlekedő buszjárattal gyorsan, átszállás nélkül juthatunk el az M4 metró kelenföldi végállomásához.

A beruházás egyediségét – a jó elhelyezkedésen túl – a színvonalas építészeti megoldások és a “város a városban” ingatlanfejlesztési koncepció adja. A parkosított környezetben mindig találunk éppen nyíló virágot, sétálhatunk futhatunk vagy kerékpározhatunk a szomszédos tó mellett kiépített sétányon, A Teqball, kosárlabda, és egyéb szabadtéri edzésfomák mellett kirándulhatunk a környező dombokon, ahonnan kellemes panoráma nyílik a környező tájra.

Ha pedig egy kiváló minőségű kávéra vágyunk, választhatunk a frissen megnyílt, szuper hangulatosan berendezett Cafe Frei (képünkön lent) széles választékából a passzázson. Sötétedés után – ahogyan az esti képen is látható – látványos homlokzatvilágítások kelnek életre a Tópark épületein, méginkább kiemelve az ingatlanok egyedi, finom megjelenését és a növényekkel tarkított, rendezett kertek páratlan arculatát.

 

A Tóparkban a lakóingatlanok mellett egyre több üzlethelyiség talál bérlőre, lesz óvoda és bölcsi is, tavaly óta pedig egy kiemelkedően sikeres alternatív iskola is működik itt.

A beruházó a minőségi kivitelezés mellett a környezettudatos megvalósítás elkötelezett híve, ennek értelmében magas színvonalon, környezetbarát megoldásokat alkalmazva tervezte meg, és fejleszti az ingatlanegyüttest.

A lakóparkban varjúhájak telepítésével extenzív zöld tető kerül kialakítása. A hangulatos megjelenés mellett ennek számos előnye van, többek között kedvezően befolyásolja a városra jellemző adatoknál amúgy is jóval alacsonyabb szállópor mennyiséget, növeli a födémek hőszigetelő értékét, emellett nyáron hűti a környezetet és a lezúduló csapadék mennyiségét is felfogja.

A változatos lakás kínálatában mindenki megtalálja a számára ideális otthont. Tervezésük és kialakításuk magas műszaki tartalommal történt, így például digitális vezérlésű mennyezet fűtő-hűtő rendszer került beépítésre, mely gazdaságos és ideális komfortérzetet biztosít télen-nyáron. Másképpen: a leginkább energiatakarékos fűtési és klimatizálási rendszert biztosítja. A beruházó kiemelt hangsúlyt fektetett a külső nyílászárók megfelelő üvegezésére, kiváló hő és hangszigetelő képességére is.

Eddig, az első fejlesztési ütemben elkészült 250 lakásból több mint 220 lakás talált tulajdonosra, és a következő lakóépület is rövidesen átadásra kerül. A lakások és üzlethelyiségek mellett az irodaházak tekintetében is élénk az érdeklődés.

A jelenre és jövőre nézve fontos hozzáadott értéknek számít, hogy a szép kilátással rendelkező, impulzív környezetben található napfényes lakások közvetlen környezetében számos szolgáltatás valósul meg, illetve a területen akár még karantén idején is jobban érezhetjük magunkat, mint egy nagyváros egyes szűkebb élettereiben. A sok pozitívumhoz pedig kiváló ár-érték arány párosul.

A komplexum alatt, teljes terjedelmében végighúzódó 2 szintes mélygarázsban található 2000 gépkocsi beálló és további 1000 felszíni várakozóhely kényelmes parkolást biztosít az itt élők, dolgozók, vagy a Tóparkba kikapcsolódási szándékkal érkező látogatók számára.

A terület kiváló megoldást kínál mindazok számára, akik Budapest egyes kerületei helyett szellősebb, jó levegőjű, parkosított, biztonságos életteret választanának maguknak, továbbá azon vásárlók, illetve bérlők számára is, akik az agglomerációból érkezve Budapesthez közel, integrált környezetben, könnyű parkolási lehetőséggel szeretnének praxist, irodát nyitni vállalkozásuknak.

Nem csak azoknak érdemes körülnézni tehát a Tópark kínálatában, akik új otthonra vágynak, a vállalatok számára prémium minőségű irodákat kínál a fejlesztő. A bérlők igényei szerint alakítható tágas, napfényes irodaszintek átlagos mérete 2200 négyzetméter, így a Tópark nagyobb vállaltoknak, akár székház jellegű igény esetén is kiváló választás lehet.

A cikk megjelenését a Tópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az Irán által Izrael ellen indított nagyszabású támadással kapcsolatosan az izraeli kommunikáció diadalittas volt, de ezzel a veszély nem múlt el.

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Híreink a háború 786. napján.

© 2024 (v2.202102)