Keress nyaralót a Tisza-tó környékén!

A Tisza-tó nyáron épp olyan, mint a Balaton, csak talán kevésbé zsúfolt. Itt is vannak remek strandok, lehet fürdeni, rengeteg a lehetőség a különböző vízisportok szerelmeseinek, és van madárrezervátum és Ökocentrum, valamint rengeteg kirándulási lehetőség. Az árak, beleértve az ingatlanárakat is, pedig jóval alacsonyabbak errefelé, mint a Balatonnál, így érdemes szétnézni, ha valaki nyaralót keres. Mutatjuk a legszebb családi házakat a Tisza-tó partjáról.

Két ház egy telken, Tiszafüreden

Tiszafüreden, a strand, a vasútállomás és a Kerékpáros Centrum közelében áll ez a két családi házból álló lakóingatlan, ami ideális, ha az egyik épületet saját nyaralónak használnánk, a másikat kiadnánk. De akkor is tökéletes, ha a nagyobb családdal vagy barátokkal összefogva közösen vásárolná meg két család. A két ház 2010-ben épült, így nagyon szép állapotban vannak, mindkettő kétszobás.

Csinos kis parasztház Abádszalókon

Ez a ház tökéletes azok számára, akik a hamisítatlan, autentikus jelleget keresik egy Tisza-tó környéki parasztházban. A házat az eredeti jelleg megtartásával újították fel, utcai szobájában kemence is van. 1+1 szobával, tornáccal és hátsó, fedett terasszal is rendelkezik.

További szép üdülőket talál a Tisza-tó partján, oldalunkon itt.

10 percre a Tisza-tótól, Tiszanánán

2011-ben épült, így kifogástalan állapotban van ez a családi ház, mely Tiszanánán, az üdülőövezet közvetlen közelében, mindössze 10 perc távolságra van a Tisza-tótól. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival + 2 hálószobával rendelkezik, fedett terasz tartozik hozzá.

 

 

Udvarán kerti kiülő, kiépített főzőhellyel és egy melléképület található, mely garázsnak, szerszámtárolásra is alkalmas.

Tetőtér beépítéses családi ház Abádszalókon

Abádszalókon, üdülőövezetben található ez a tágas családi ház, mely összesen nappali, étkező-konyha + 5 fél szobával rendelkezik. Az ingatlanban egyedi burkolatok vannak, nyílászárói egyedi, hőszigetelt, fa nyílászárók, udvarán szalonnasütő- és grillezőhely is van.

Szaunával Kiskörén

Kiskörén a vasútállomás környékén áll ez a tetőtér beépítéses családi ház, mely 2001-ben épült. Az ingatlan, nappali, étkező-konyhával és 3 hálószobával rendelkezik. Tartozik hozzá egy külön bejáratú iroda helyiség is, ami természetesen másra is használható, valamint egy garázs és egy szauna is, hőszigetelt, fa nyílászárókkal rendelkezik.

További eladó családi házak a Tisza-tó partján, itt.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az EU-tagság hatalmasat segített Szlovákiának, de van, amiben mi jobban állunk

Az EU-tagság hatalmasat segített Szlovákiának, de van, amiben mi jobban állunk

Az uniós tagság számos előnnyel jár, de számszerűsítésére viszonylag ritkán vállalkoznak. Északi szomszédunk esetében a hatást igen jelentősnek találták a pozsonyi jegybank kutatói.

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

A forint csütörtök reggelre erőre kapott a főbb devizákkal szemben a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Ukrajna már amerikai nagy hatótávolságú rakétákkal lövi az orosz erőkret

Ukrajna már amerikai nagy hatótávolságú rakétákkal lövi az orosz erőkret

A rakétákat válaszlépésként szállították, miután Amerika figyelmeztette Oroszországot. Hírek a háború 792. napján.

Pressmann: Magyarország nyíltan arra kéri az Egyesült Államokat, hogy állítsa le Ukrajna katonai támogatását

Pressmann: Magyarország nyíltan arra kéri az Egyesült Államokat, hogy állítsa le Ukrajna katonai támogatását

Az Egyesült Államok magyarországi nagykövete X-oldalán szerdán megosztott videójában beszélt erről.

© 2024 (v2.202102)