Nyugat-Magyarországhoz és Budához egyaránt közel

Sokat jár Győr, Bécs, Velence vagy a Balaton felé? De a munkája, vállalkozása, családja a fővároshoz (is) köti? Budához közel élne? Miért nem választ olyan új lakást, amely Budához is közel esik, mégsem megfizethetetlenül drága, sőt még az újlakás támogatások is felvehetők rá, és rövidesen készen is lesz. Éppen egy ilyen új lakóparkot találtunk Bicskén, közel a vasútállomáshoz, és az M1-eshez, tehát nagyon közel a fővároshoz.

A zöld környezet, a vidékies levegő, a nyugalom mindig pozitív hatással van a hangulatunkra, különösen most két hónapnyi karantén élménnyel a hátunk mögött.

Gondoljunk bele: mennyivel kellemesebb olyan zöld övezetben ébredni, ahol a fák árnyékában meghúzódhatunk és nyugodt perceket tölthetünk el. Sokan gondolják úgy, hogy csodálatos a zöld környezet, de biztos messze vannak a mindennapokhoz szükséges szolgáltatások. Ez nem mindig van így!

A Bicskén épülő Gesztenyés Lakókert a nyugodt, fás környezetet és az igények könnyű kielégíthetőségét együttesen kínálja (képeinken a közeli Bicske Szíve park).

Különösen azoknak jó hely ez, akik sokat járnak Győr, Bécs, Velence vagy a Balaton irányába, ugyanakkor a munkájuk, vállalkozásuk, családjuk a fővároshoz (is) kötődik. Számukra egyértelmű: olyan otthont érdemes választani, amely Dél-Budához is közel esik.

 

Kerestünk most egy olyat, amely könnyű eljutást biztosít Dél-Budára, mégsem megfizethetetlenül drága. Mi több, még az újlakás támogatások is felvehetők rá, és emellett rövidesen készen is lesz! Most tehát egy ilyen új lakóparkot találtunk Bicskén, közel a vasútállomáshoz, és az M1-eshez, azaz nagyon közel a fővároshoz.

A lakópark ráadásul a településen belül sem mindentől távol, hanem a villámgyorsan fejlődő a város belterületén, egy lakóövezetben helyezkedik el, közel minden intézményhez.

A több, mint egy hektáros, bekerített terület mindezt az idilli, kellemes környezetet nyújtja, ráadásképpen két- három évtizedes óriási gesztenyefák és nyárfák lombjai között. A kényelmet és kikapcsolódást egy akácfából épült, környezettudatos játszótér is szolgája.

Mint szó volt róla: a Gesztenyés Lakókert közelében vasútállomás van, a település központjában pedig megtalálhatók a különböző oktatási intézmények hivatalok, rendelők, üzletek, éttermek. A család az uszodában és a rendezvény parkban (a környéken jól ismert Bicske Szíve park) is eltöltheti az időt.

A Gesztenyés Lakókert öt lakótömböt foglal magába, négy 17 és egy 14 lakásos társasházi épületet, ütemezett megvalósítással. Az egymástól élhető távolságra levő épületek földszint, 2 emelet és tetőtér beépítésűek, amelyekhez pince és parkoló is tartozik.

A lakások alapterületei változók, így mindenki megtalálhatja a magának megfelelő új otthonát. Minden lakás rendelkezik erkéllyel, amiknek mérete különböző, a legfelső emeleti otthonok nagy tetőteraszt is biztosítanak.

Ráadásul az erkélyek-teraszok igen tágasak: méretük 12-24 négyzet közötti, mi több, a tetőteraszoké 31 négyzetméter.

Az árak a lakás méretétől függően változnak, de remek áron, akár már 20 millió forint alatt is vadonatúj lakást vehetünk itt. Ráadásként a kedvező árak tartalmaznak egy nagyméretű tárolót és egy gépkocsi parkolóhelyet is.

A cikk megjelenését a Gesztenyés Lakókert értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

© 2024 (v2.202102)