Buda szívének legszebbjei

A budai oldal szíve egyértelműen az I. és a II. kerület, gyönyörű villákat és luxus lakásokat találhat, aki itt keres ingatlant. Buda szívének legszebbjei közül hozunk most egy csokorra valót.

Panorámás ikerházfél Adyligeten

Minden egyes helyisége csodálatos ennek a szép ikerfél háznak, amely a Tamara utcában van. Elvehetetlen panorámájú, 3 lakószintje mellett plusz egy hatalmas garázs szint is van, és természetesen szép kert, nagy teraszok. Nagycsaládosoknak is ideális mérettel és elrendezéssel.

 

Belső lifttel Csatárkán

Csatárkán, a Verecke lépcsőnél áll ez a luxusszínvonalon berendezett ikerfél, melyet 2009-ben újítottak fel. Az épület egyes szintjei közt lift könnyíti meg a közlekedést, az ingatlanban wellness részleg található 7 fős jakuzzival, valamint borospince, szolár fűtéses, ellenáramoltatós medence is tartozik az álomházhoz. Az ingatlan fűtését szolár rendszerről üzemelő padlófűtés biztosítja, a házban exkluzív burkolatok, beépített bútorok, és magas minőségű konyhai gépek találhatók.

További felújított, II. kerületi házakat talál itt.

Igazi kis ékszerdoboz Tabánban

Egy liftes Bauhaus társasházban található ez az amerikai konyhás nappalis + 1 hálós lakás, melyet belsőépítész alakított ki nagyon praktikusan. A lakáshoz egy szép erkély is tartozik, az ingatlan különlegessége, hogy Babits itt írta a Jónás könyve című művét.

Izgalmas belső terekkel Törökvészen

Törökvészen, egy társasház 2. emeletén található ez a szinteltolásos lakás, melynek egyes szintjeit gyönyörű kovácsoltvas korlátok határolják. Az ingatlanhoz egy nagy terasz és egy még nagyobb tetőterasz is tartozik. Nappalijában kis könyvtársarok is található.

Fiatalos lakás Krisztinavárosban

Krisztinavárosban, a Naphegy lábánál található ez a második emeleti, indusztriális stílusban felújított lakás, ami fiatalos, modern belsőt kölcsönöz az ingatlannak.

 

 

A lakás nappali + 2 hálószobával rendelkezik, teljes berendezéssel együtt eladó.

További felújított, I. kerületi lakások várják itt.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

© 2024 (v2.202102)