Pécsi otthonok nagycsaládosoknak 35-45 millió forint környékén

Jó állapotú lakást jó áron nem könnyű ma találni Magyarország nagyvárosaiban. A helyzet még nehezebb, ha nagycsaládosoknak keresünk.  Mondjuk sok gyerekkel szeretnénk költözni, és tennénk mindezt egy olyan egyetemi városban, mint Pécs, ahol befektetés céljára is sokan keresnek lakást.

Aki kitartóan keres, az azért találhat nagycsaládosoknak is kellően tágas lakást vagy családi házat Pécsett. Mutatjuk a legjobb ajánlatokat a városból.

Rönkház 3 gyerekszobával, a Mecsek lankáin

Pécs Patacson áll ez az erdélyi, pácolt egész rönkökből épült ház, mely konyha-étkező, nappali + 4 hálószobával, várja, hogy egy sokgyerekes család birtokba vegye. A 2003-ban épült, két szintes családi ház tágas terekkel és rengeteg tárolóhellyel, gardróbbal, 2 fürdőszobával, mosókonyhával és nagy terasszal is rendelkezik.

Vállalkozás és otthon a Belvárosban

Tökéletes az elhelyezkedése, és mindenhez elegendő teret nyújt ez az összesen 5 szintes sorházi lakás a Belvárosban. Alagsori szintjén szauna és pihenőhely, földszintjén egy üzlethelyiség és a garázs található. Első emeletén kapott helyet az amerikai konyhás nappali és az egyik hálószoba, második emeletén további 2 hálószoba, beépített tetőterében a negyedik, gardróbos hálószoba található.

További, nagycsaládosoknak ideális lakásokat találhat itt.

5 külön nyíló szobával a Király utcában

A Belváros szívében található ez a belső kétszintes lakás, melynek alsó szintjén étkező, konyha, fürdőszoba, valamint az étkezőből külön nyíló 4 szoba, köztük a nappali is található. Az étkezőből vezet fel a lépcső a felső szintre, ahol egy saját gardróbbal és fürdőszobával rendelkező nagy hálószoba kapott helyet. A földszinti szobák igaz nem túl nagyok, de mivel sok van belőlük, minden gyereknek külön szobája lehet.

Tágas, belső kétszintes lakás a Belvárosban

Az orvosi egyetem, a BTK és a TTK közelében található ez a belső kétszintes lakás, melynek földszintjén amerikai konyhás nappali, emeletén 2 és fél hálószoba található. Bár a fél szoba nem túl nagy, külön gardrób tartozik hozzá, egy másik hálószobához pedig terasz is kapcsolódik. Fürdőszoba a lakás mindkét szintjén található.

Rengeteg hely Pécs Patacson

Részben felújították ezt a családi házat, mely 2 szinten, 2 nappalival, étkezővel, konyhával, 5 hálószobával és 2 gardróbbal épp egy nagy családra vár. Az ingatlan mindkét szintjén van fürdőszoba, illetve egy különálló garázs is tartozik a családi házhoz.

További nagycsaládosoknak ideális családi házért kattintson ide.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)