Budapest legkisebb lakásainak nyomába eredtünk

A mai ingatlanárak mellett sokan sajnos kénytelenek a négyzetmétereken spórolni. De mi fér el 20 nm-en? Bármilyen furcsa is, egy jól berendezett kislakás. És ha még ennél is kisebb hely áll rendelkezésünkre? Nos, akkor sem lehetetlen a teret jól berendezni, ezt mai példáink is mutatják, melyek Budapest legkisebb, egytől-egyig 20 nm-es vagy annál kisebb lakásai.

A főváros legsikkesebb kislakása Józsefvárosban

Két hálószobája is van ennek a mindössze 20 nm-es lakásnak, mely a József körút közelében, mégis csendes házban található. A lakás szépsége lakberendező keze munkáját dicséri, ennek köszönhető a galéria rész, ahol okos kialakítással 2 hálószoba is elfért.

Befektetésnek ideális lakás a VI. kerületben

Ideális helyen, a Bazilika közelében található ez a szépen felújított, 17 nm-es kislakás, mely rövid távú kiadás céljára tökéletes. A lakás jelenleg is egy cégnek van kiadva, amely ilyen céllal üzemelteti, ezt tovább is folytatnák, így az ingatlan kiváló lehetőség befektetés céljára.

Kislakás a maximumon Újlipótvárosban

Mai összeállításunk majdnem legkisebb darabja ez a 14 nm-es mini lakás, melynek berendezésében külön kihívást jelentett, hogy az egész ingatlan keskeny, hosszúkás. Ennek a hosszúkás téglalapnak a végében kapott helyet a zuhanyzós fürdőszoba, ahol még egy keskeny mosógép is elfért, a fennmaradt helyen elfért a konyha-nappali, galériáján pedig a hálórész helyezkedik el.

Teljes berendezéssel a Nagyvárad térnél

Kiváló közlekedés mellett, mégis hatalmas zöldfelület, az Orczy kert közelében található ez a földszinti kislakás, melynek ára a bútorokat és a gépészetet is tartalmazza. A 17 nm-es lakás konyha, galériás szoba és fürdőszoba helyiségekből áll, az egyetemek közelsége miatt befektetésnek is kiváló.

Udvari minigarzon a Csarnok negyedben

A legkisebb azért mégiscsak ez a 13 nm-es minigarzon, melyhez 6 nm-es galéria tartozik. A jó elhelyezkedésű lakás szép állapotban van, a lépcső alatti helyet, praktikusan, beépített szekrénnyel használták ki.


© 2021 (v150.202005)