Erdő mellett, mégis mindenhez közel Dél-pesten

Erdő mellett lakni nem csupán a szabadidős lehetőségek miatt előnyös. Nem lehet elmenni az egészségre gyakorolt hatása, valamint “klímaszabályozó” szerepe mellett sem, melynek köszönhetően a külső környezetnél nyáron hűvösebb, télen melegebb levegőt raktároz. Dél-pesten, Pestlőrinc és Pestimre határán mutatunk egy ilyen, minőségi lehetőséget a helyiek által jól ismert és kedvelt Alacskán.

Erdő mellett lakni tehát többek között éppen a fenti előnyökkel bír. Ráadásul ez a hely a XVIII. kerület egyik legnépszerűbb része.

Ide, a modern, elegáns, igazán kertvárosi Alacskai úti lakótelepre (mai nevén Krepuska Géza telepre), az elegáns Ganzkertváros és a nagy Péterhalmi erdő mellé költözni, például egy jó elosztású kiváló ár-érték arányú lakásba remek ötlet. Annak is, aki Budapest déli agglomerációjából vagy éppen az Alföld valamelyik nagyvárosa felől költözne fel (vagy vissza) a nagyvárosba, de a minőségről és a vidékies – mégis nagyon jól ellátott – életérzésről nem akar lemondani. Ráadásul itt igen tágas, akár bő 60 négyzetméteres, újszerű lakást kapni egy szmogos, romos házban lévő belvárosi kis garzon, vagy egy “mini másfél-szoba” vagy egy kompromisszumos panellakás áráért!

Itt Alacskán, a Kőbánya-Kispest metróvégállomástól közösségi közlekedéssel is szűk fél óra alatt elérhető Tölgy utcában, a Péterhalmi erdő szomszédságában találtunk egy napfényes éppenhogy csak tetőtéri, minimálisan ferde falakkal határolt lakást. A közelben szupermarket, egészségügyi intézmény, gyógyszertár, cukrászda, étterem és számos kisbolt nyújt kényelmes mindennapokat az itt élőknek. Az erdő pedig állandó lehetőséget kínál biciklizésre, futásra vagy egy hosszú sétára.

A nettó 60 négyzetméteres, tehát igen tágas lakásba lépve a folyosó végén található a tágas nappali, egy légtérben a konyhával és étkezővel, összesen 32 négyzetméternyi területen. A konyhába egyedileg készített bútorok kerületek, valamint az itt található gépek is a vételár részét képezik. A jó elosztás előnye az is, hogy felesleges előszobát, közlekedőt nem vásárolunk a lakás mellé “ajándékba”.

A folyosóról jobbra nyílik egy 17 négyzetméteres hálószoba, mellette gardróbszoba, balra pedig a fürdőszoba, melynek bútorai szintén egyedileg készítettek.

A lakás ráadásul világos is, köszönhetően a hét(!) keleti tájolású ablaknak, melyen keresztül a nap egész délelőtt beragyogja a lakást. A nappaliban klímaberendezést is beszereltek, így nyáron a napfény ellenére biztosított a kellemes hőmérséklet.

A kulturált lakóközösségű társasház közös használatú belső zöld udvart zár körbe, valamint mélygarázs is található a ház alatt, ahol lehetőség van parkolóhely vásárlásra vagy bérlésére.

Ahogy korábban is szó esett róla a társasház közelében található a Péterhalmi erdő, mely számos lehetőséget kínál a szabadidő kellemes eltöltésére, legyen szó akár egy hétvégi kirándulásról, vagy sportolásról, vagy csak egy kis pihenésről-piknikről a közeli, erdei tisztáson.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

A kegyelmi botrányba belebukó köztársasági elnöknek így is jár ez-az.

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Beizzították a kampányt a kormánypártok, megvan az új jelszó is.

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

A Privátbankár.hu idén is kiosztotta a Klasszis 2024 díjakat. Az alapok vagyona tavaly meghaladta a 14 ezer  milliárd forintot is, ami bő 50 százalék emelkedés.

© 2024 (v2.202102)