A Váci úthoz közel, a metrótól egy percre, mégis a béke szigetén

Ezúttal azoknak hoztunk egy kiemelkedő ajánlatot a Váci útnál, akik olyan lakóhelyet keresnek, mely rendelkezik a nyüzsgő főváros minden előnyével, legyen az a jó közlekedés, közeli munkahelyek vagy szórakozási lehetőségek. Ugyanakkor otthonuk falai között csendre, nyugalomra lelhetnek. A budapesti üzleti élet központjának ölelésében találtuk meg a béke szigetét – hiszen már a név is ezt sugallja.

A következő projekt a főváros egyik legnépszerűbb és leggyorsabb ütemben fejlődő kerületében, a XIII. kerületben épül, a Váci út közelében.  Annak is az egyik legjobb részén, Újlipótváros és Angyalföld határán, így a Pacific Park elhelyezkedése több szempontból is kiválónak mondható.

A Dózsa György úti metrómegállótól mindössze egyetlen percre, mégis egy csendes, biztonságos mellékutcában készül ez a lakóház-projekt. Ezzel pedig a tömegközlekedők, vagy a biciklivel, elektromos rollerrel járók számára is tökéletes választásnak bizonyul a környék. Aki ismerős errefelé jól tudja, hogy bár Budapest irodafolyósójáról van szó, a Váci út és környéke a családok számára is ideális, hiszen a közelben boltok, iskolák, óvodák, kávézók és éttermek sora található. (Ne feledjük, a befektetők számára is elsőrangú ez a hely, hiszen itt dolgozik Pesten a legnagyobb “koncentrációban” a legtöbb potenciális, jellemzően tehetős és fiatal bérlő.)

Ahogy a bevezetőben is említettük, a munkahelyek közelsége, a jó közlekedési kapcsolatok és más a mindennapi élethez szükséges intézmények mellett, errefelé bőven akad program a szabadidő eltöltésére is. A közelben található a Dagály fürdő, a felújított Duna-parti sétány, továbbá mozik és plázák (Westend, Duna Pláza) és sportkomplexumok várják a környékbelieket. De a Hősök tere és a Városliget sincsen ide messze, mindössze 3 trolimegálló a Hősök tere, ahol nem csak a múzeumok, az állatkert és a csónakázótó (télen műjégpálya) van, de az Andrássy út és kisföldalattival elérhető célpontok is nagyon közel vannak. No meg a liget megannyi programja, látványossága, lehetősége, játszótere.

Itt a város legmodernebb lakó-, és üzleti övezetében, a legkorszerűbb műszaki megoldásokat alkalmazva kínálja a Pacific Park a gazdaságos és hosszútávon is értékálló otthonait.

A Pacific Park 360 fokos panoráma képei önmagukért beszélnek!

A Pacific Park lakáskínálatában még vannak elérhető nappali +2 szobás, illetve nappali+3 szobás otthonok. A lakások hűtését és fűtését hőszivattyús technológiával biztosítják, melyhez korszerű szigetelések, nyílászárók és allergiamentes szellőztető rendszer társul. Minden lakásba hőcserélős hűtő-fűtő rendszer kerül beépítésre, mely télen a meleget, nyáron pedig a kellemes hűvös hőmérsékletet biztosítja, emellett pedig beépített légtisztitó funkciójának köszönhetően szűri a kinti port, allergéneket vírusokat és baktériumokat.

A saját rendszer által működtetett berendezések ráadásul nem csak biztonságot és kellemes hőmérsékletet jelentenek a lakók számára, hanem alacsony kiadásokat is, hiszen a rezsi elképesztően alacsony.

Az épület alatt teremgarázs gondoskodik az autóval közlekedők kényelméről, a bringásoknak pedig jó hír, hogy a szomszédos Kassák Lajos utcai kerékpársávnak köszönhetően gyorsan és biztonságosan csatlakozhatnak a főváros kerékpárút-hálózatához, de akár a Duna-kanyar felé is kirándulhatnak, szinte végig bicikliúton.

A Pacific Park egyedi lehetőséget kínál, akár saját részre, akár befektetési szándékkal keres ingatlant, hiszen a kiváló infrastrukturális lehetőségek mellett fontos, hogy ezekkel a lakásokkal valódi értékálló minőségi ingatlanra tehetnek szert.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

© 2024 (v2.202102)