Egy jó befektetésért irány a VI. kerület!

Sok kerületben szétnézhet, aki befektetési lehetőséget keres Budapesten, de az egyik legjobb választás kétségtelenül a VI. kerület, Terézváros.

Itt található az Andrássy úti villanegyed éppúgy, mint az elegáns Diplomatanegyed, a Nyugati pályaudvar, mint fontos közlekedési csomópont és a bulinegyed egy része is. Így nem csoda, hogy a kerület lakásai hosszú- és rövid távon is jól kiadhatók, így sokan kifejezetten befektetési céllal keresnek itt eladó lakást. A legtöbb eladásra kínált lakást pedig ennek megfelelően gyönyörűen felújítva, és berendezve árulják. Ezek közül válogattuk ki most a legszebbeket.

Kiváló elosztású lakás egy csendes utcában

A körúton kívül, a Kodály körönd közelében, közel a Városligethez és a Zeneakadémiához, egy csendes utcában található ez a kétszobás lakás, mely felújítása során nagyon praktikus elosztást kapott. Bár amerikai konyhás nappalival rendelkezik, konyhája mégis kellően elkülönül, nagyobbik hálószobája pedig galériás. A lakás cirkófűtéssel és klímával rendelkezik, és egy pincehelyiség is tartozik hozzá.

Exkluzív lakás a Hunyadi térnél

Olasz burkolatok és exkluzív olasz bútorok teszik különlegessé ezt a nappali + másfél szobás lakást, mely az Andrássy út és a Teréz körút közelében helyezkedik el. Padlóit minden helyiségben Versace járólap burkolja, és teljes berendezése a vételár részét képezi.

További szép lakásokat találhat a VI. kerület nagykörúton kívül eső részén, itt.

Csodás villalakás a Diplomatanegyedben

A Városliget szomszédságában, a historizáló-késő szecessziós stílusban épült, egykori Stern-Révész villa teljes felső szintjét elfoglalja ez az egyedi lakás, melyhez 20 nm-es terasz is tartozik. A lakás központi helyisége a hatalmas konyha, amihez egy hátsó, előkészítő konyha kapcsolódik. Innen léphetünk a nappali-étkezőbe, ahonnan a terasz nyílik. A nappalit egy tetszés szerint könyvtárszobának, dolgozószobának használható helyiség köti össze a szülői hálóval, ami fürdőszobával és gardróbbal is rendelkezik, és hatalmas műterem ablakokon keresztül kap rengeteg fényt, ezen kívül még 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, mosdó és mosókonyha tartozik a lakáshoz. Az ingatlan állandó forgatási helyszín, így kiváló befektetési lehetőség.

Igazi kis ékszerdoboz a Szondi utcában

Felújítása óta még senki sem lakott ebben a galériás kislakásban, mely a Szondi utcában, a Hősök tere közelében található. A lakás komplett felújításon esett át, alsó szintjén nappali, konyha, fürdőszoba található, galériáján kapott helyet a hálószoba és a gardrób. Az ingatlanban található bútorok a vételár részét képezik.

Frissen felújított lakás a Rippl Rónai utcában

Idén újították fel ezt a nappali + 2 hálós lakást is, mely közel a Városligethez, a Rippl Rónai utcában található. Az 5. emeleti lakáshoz 2 fürdőszoba, és erkély is tartozik, gépesített konyhabútorát a vételár tartalmazza.

További szép lakások a Diplomatanegyedből, itt.


© 2021 (v2.202102)