Egy jó befektetésért irány a VI. kerület!

Sok kerületben szétnézhet, aki befektetési lehetőséget keres Budapesten, de az egyik legjobb választás kétségtelenül a VI. kerület, Terézváros.

Itt található az Andrássy úti villanegyed éppúgy, mint az elegáns Diplomatanegyed, a Nyugati pályaudvar, mint fontos közlekedési csomópont és a bulinegyed egy része is. Így nem csoda, hogy a kerület lakásai hosszú- és rövid távon is jól kiadhatók, így sokan kifejezetten befektetési céllal keresnek itt eladó lakást. A legtöbb eladásra kínált lakást pedig ennek megfelelően gyönyörűen felújítva, és berendezve árulják. Ezek közül válogattuk ki most a legszebbeket.

Kiváló elosztású lakás egy csendes utcában

A körúton kívül, a Kodály körönd közelében, közel a Városligethez és a Zeneakadémiához, egy csendes utcában található ez a kétszobás lakás, mely felújítása során nagyon praktikus elosztást kapott. Bár amerikai konyhás nappalival rendelkezik, konyhája mégis kellően elkülönül, nagyobbik hálószobája pedig galériás. A lakás cirkófűtéssel és klímával rendelkezik, és egy pincehelyiség is tartozik hozzá.

Exkluzív lakás a Hunyadi térnél

Olasz burkolatok és exkluzív olasz bútorok teszik különlegessé ezt a nappali + másfél szobás lakást, mely az Andrássy út és a Teréz körút közelében helyezkedik el. Padlóit minden helyiségben Versace járólap burkolja, és teljes berendezése a vételár részét képezi.

További szép lakásokat találhat a VI. kerület nagykörúton kívül eső részén, itt.

Csodás villalakás a Diplomatanegyedben

A Városliget szomszédságában, a historizáló-késő szecessziós stílusban épült, egykori Stern-Révész villa teljes felső szintjét elfoglalja ez az egyedi lakás, melyhez 20 nm-es terasz is tartozik. A lakás központi helyisége a hatalmas konyha, amihez egy hátsó, előkészítő konyha kapcsolódik. Innen léphetünk a nappali-étkezőbe, ahonnan a terasz nyílik. A nappalit egy tetszés szerint könyvtárszobának, dolgozószobának használható helyiség köti össze a szülői hálóval, ami fürdőszobával és gardróbbal is rendelkezik, és hatalmas műterem ablakokon keresztül kap rengeteg fényt, ezen kívül még 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, mosdó és mosókonyha tartozik a lakáshoz. Az ingatlan állandó forgatási helyszín, így kiváló befektetési lehetőség.

Igazi kis ékszerdoboz a Szondi utcában

Felújítása óta még senki sem lakott ebben a galériás kislakásban, mely a Szondi utcában, a Hősök tere közelében található. A lakás komplett felújításon esett át, alsó szintjén nappali, konyha, fürdőszoba található, galériáján kapott helyet a hálószoba és a gardrób. Az ingatlanban található bútorok a vételár részét képezik.

Frissen felújított lakás a Rippl Rónai utcában

Idén újították fel ezt a nappali + 2 hálós lakást is, mely közel a Városligethez, a Rippl Rónai utcában található. Az 5. emeleti lakáshoz 2 fürdőszoba, és erkély is tartozik, gépesített konyhabútorát a vételár tartalmazza.

További szép lakások a Diplomatanegyedből, itt.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Egy év kellett hozzá, de hivatalosan is a Kreml mellé költözött vissza Budapestről a Nemzetközi Beruházási Bank.

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

© 2024 (v2.202102)