Pest új gyöngyszemei – ezeket nézd meg!

Új építésű válogatásunkban ezúttal Pest legmenőbb lakóparkjai közül szemezgettünk. Újpestről, a XIII. kerületből, Ferencvárosból és a VIII. kerület fejlődő részéről válogattunk projekteket.

Újpest központ legjobb részén, a metró végállomástól csupán pár perc sétatávolságra épül az Arsenal Sarokház. A 61 lakásos társasház előnyös elhelyezkedésén túl azért is jó választás, mert kedvező áron kínál 38 és 98 négyzetméter közötti lakásokat, melyek nagyrésze erkéllyel is rendelkezik. A környéken egyébként számos bevásárlási lehetőség, több óvoda, iskola és játszóterek is találhatók, így családosok számára is kifejezetten jó választás.

Szintén Újpesten épül a Metrodom egyik legkülönlegesebb társasháza, a Metrodom Panoráma. A lakópark koncepciója, hogy egy új lokális városközpontot hozzanak létre, a Szent István térhez kapcsolódva. A lakópark hangulatos sétálótérrel is rendelkezik, melyhez többek között több korosztályos, modern játszótér kapcsolódik. A lakópark különlegessége, hogy 17 emeletes tornyaival magasodik a város fölé, ahonnan gyönyörű panoráma tárul a városra.

Középső Ferencváros óriási változáson ment át az elmúlt években, melynek köszönhetően az egyik legnépszerűbb célpont a lakáskeresők körében nem csoda, hogy egyre több a minőségi lakóprojekt errefelé. A Ferencváros Residence például egy 31 lakásos társasház, mely elhelyezkedéséből adódóan egyszerre kínál nyugodt, csendes lakókörnyezetet ugyanakkor a közel a belváros és jó közlekedési kapcsolatokkal is rendelkezik a környék. A lakópark kínálatában nappali+1, nappali+3, illetve nappali+4 hálószobás lakások közül válogathatnak az érdeklődők.

Ha már fejlődő kerületekről van szó, nem lehet elmenni a VIII. kerületi Horváth Mihály tér és környéke mellett sem, melyet nem régiben teljesen felújítottak. Itt épül a Marone House társasház, remek közlekedés mellett, hiszen a metró, a villamos és a buszok is pár perc sétára találhatók. A környéken piac, bevásárlóközpont, éttermek és kávézók várják a lakókat. A Marone House lakásait a befektetőknek is érdemes szem előtt tartani, hiszen az állandó fejlesztéseknek köszönhetően itt még további értéknövekedés várható.

A IX. kerület mellett jelenleg a XIII. kerület számít a másik pesti “sztárkerületnek”, így innen is hoztunk egy ígéretes projektet. A Városligettől nem messze épül a Greenside társasház, közelében iskolák, egészségügyi intézmények, szórakoztató- és sportlétesítmények, valamint bevásárlóhelyek is megtalálhatók. A Greenside társasház 1-5 szobás lakásokat kínál, melyekhez változatos méretű teraszok is tartoznak.

 

 

 

 


© 2021 (v2.202102)