Befektetőknek: 3 prémium apartman Pécsett – 1 pesti lakás árából!

Pécsen bukkantunk egy páratlan befektetési lehetőségre, méghozzá egy amolyan “három az egyben” megoldásra. Itt ugyanis egy pesti lakás árából vehetünk most egy prémium minőségű, három különálló apartmanból álló ingatlant!

Ha jól jövedelmező befektetési lehetőséget keresünk, ne csak a fővárosban gondolkodjunk! Ha figyelmesek vagyunk kifoghatunk egy olyan egyedülálló lehetőségek is mint ez a pécsi ingatlan.
Az ingatlan befektetésnél fontos szempont a megtérülés, ami ennél a lehetőségnél kiemelkedő. A covid vírus ideje alatt az albérleti piac mind a fővárosban, mind a vidéki egyetemi városokban sem pörgött a megszokott számokon. Ennek ellenére a három apartmanból kettő már hosszú távra ki van adva és a számok a 8,9% feletti nettó éves megtérülést mutatják. A három apartman kiadva együttesen havonta közel 400.000 Ft hozamot realizálnak a rezsit és a ráfordításokat nem számolva.

Hogy hogyan? Máris elmondjuk!
Pécs egyik legkeresettebb részén találtuk ezt a három apartmanból álló ingatlant, melyet egy tapasztalt mérnökökből álló cég tervezett és valósított meg, ez pedig garancia a minőségre.

Ahogy említettem, nagyszerű helyszínen, az Egyetem szomszédságában található ez a teljeskörűen felújított és magas műszaki tartalommal rendelkező ingatlan.
Az egyetemen kívül a Pécsi Megyei Rendőrkapitányság és a BAT Dohánygyár is a közelben található, valamint a belváros és az Árkád is csupán pár perc séta.

A három apartman mindegyike, önálló elektromos almérővel és vízórával rendelkezik, így egymástól teljesen függetlenül kiadhatóak. Mindhárom lakást egyedileg gyártott bútorokkal rendezték be, emellett minőségi szaniterekkel, új nyílászárókkal és távolról vezérelhető fűtésrendszerrel vannak felszerelve. A konyhákban egytől egyig új gépek kerültek, így sütő, főzőlap, hűtő és páraelszívó is megtalálható minden lakásban.

Az ingatlanban egységesen elérhető a 400 mbit/s széles sávú internet és minden apartmanban új okos tv található digitális csatornákkal. Ahogy korábban is említettük az apartmanok az átlagosanál jóval magasabb műszaki tartalommal rendelkeznek, melynek része többek között a fürdőszobákba épített rádió, az álmennyezetbe beépített hangrendszer és a központi elszívó berendezés is. A biztonságról a rendőrséghez is bekötött riasztórendszer gondoskodik, mely telefonról is vezérelhető. A három ingatlanból a legkisebb jelenleg 350 euróért és az egyik nagyobb 400 euróért van hosszú távra kiadva, tulajdonosi kalkulációk szerint a harmadik ingatlan kiadásával az éves megtérülés kiemelkedő. De miért adja el a tulajdonos, ha ennyire pozitívak a számok?
Az apartmanegyüttest egy mérnökiroda saját beruházás keretében valósította meg. Az ingatlanbérbeadás nem a cég profilja, az értékesítésből befolyt összeget hasonló ingatlanfejlesztésekbe hasznosítaná.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)