Gazdagrétnél is menőbb helyet keres? Megtalálja Sasadon!

Ha Sasadon keresgél és nem elégszik meg az átlagossal, de mégsem 100-200 milliós, vagy még magasabb a kerete, akkor nem árt az újszerű, igen nívós, de mégis tágasabb lakások közt körülnézni.

Itt, bár a környék hibátlan és a metróhoz is közel esik, már mélyen a négyzetméterenként egymilliós lélektani ár-határ alatt lehet igazi gyöngyszemeket, hibátlan darabokat kifogni. Mi most éppen egy ilyenre bukkantunk a Sasad Resort lakópark néhány éve felépült, első ütemében.

Itt a Felsőhatár utcában Sasad Resort I. ütemében kínált lakás kellően tágas, mégsem feleslegesen óriási: 74 nm-es, elrendezése pedig nappali és két hálószobás, amely kisebb családnak is ideálissá teszi a helyet, de a mai kor igényei alapján egy-két főnek is ideális lehet.

Az eleganciával pedig nincsen gond, hiszen a nagy alapterület még nem minden: igen tágas, 21 négyzetméteres terasz is tartozik a lakáshoz, amely panorámás kilátást is nyújt. Óriási előny továbbá, hogy erre a tágas teraszra minden egyes szobából ki lehet menni.

A Keleti tájolású, szalagparkettás szobákon kívül az előtérből nyílik egy külön WC, a közlekedőből nyílnak a hálók és a WC-vel is ellátott kádas fürdőszoba, a konyhából pedig egy kis kamra. Az ablakokon ráadásképp alumínium redőny van felszerelve,és természetesen – ahogyan ebben a kategóriában elvárható – klíma is van ebben a prémium otthonban.

További kellemes meglepetés, hogy – a szép a kilátás mellett – teraszról az épületek közti kertet is megcsodálhatjuk, melyen jól látszik, hogy szakszerű kezek ápolják. Nem mellesleg persze a környék csendes, nyugodt, az utca pedig szerencsére kis forgalmú.

Mégis, a nyugalom, a kis zajterhelés dacára közösségi közlekedéssel is jól megközelíthető a Sasad Resort lakópark. A Kelenföldi vasútállomástól, azaz 4-es metró végállomásától a 40-es busszal öt megállót kell csak utazni. Könnyen megközelíthető a Móricz Zsigmond körtéttől is a 240-es busszal átszállás nélkül az utcánál tesz le a busz.

 

Hirdetés

 

A mai piacon igen jó áron, a teraszterületet szabályosan felének számolva, 900 ezer forint alatti négyzetméter-áron kínálják ezt a lakást. Ehhez most kifejezetten jó áron megvásárolható egy teremgarázsban lévő gépkocsi beálló is, mindössze 3 millió forintért, illetve egy hét négyzetméteres tároló csupán egymillió forintért.

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.

© 2021 (v150.202005)