Befektetésnek és saját célra is gyönyörű lakásokat kínál a VII. kerület

A VII. kerület, Erzsébetváros Budapestnek egy olyan belső kerülete, ami éppúgy magában foglalja a nyüzsgő bulinegyedet, mint a Liget környéki jóval csendesebb utcákat. Így aki befektetési céllal keres eladó lakást, vagy aki saját célra venne ingatlant, az is megtalálhatja a számítását. Mai bejegyzésünkben a bulinegyedből és Ligetvárosból is mutatunk néhány igazán gyönyörű lakást.

Egyedi belsőépítészeti megoldásokkal a Liget közelében

A Liget közelében, egy liftes társasház 1. emeletén helyezkedik el ez a belsőépítész által gyönyörűen felújított, tágas, polgári lakás. Az ingatlan nappalival, külön tágas konyha-étkezővel, egy nagyon tágas és egy kisebb hálószobával, valamint egy kis erkéllyel is rendelkezik, és teljes berendezéssel együtt eladó.

Kiváló elosztású lakás a Kazinczy utca közelében

A Kazinczy utca közelében található ez a 2 nagy szobával rendelkező lakás, melynek annyira jó az elosztása, hogy akár 4 külön bejáratú, ablakos szobákkal rendelkező lakássá is átalakítható. Az 1. emeleti ingatlan ennek, remek elhelyezkedésének és gyönyörűen felújított állapotának köszönhetően, könnyen kiadható, kiváló befektetés lehet.

További szép, VII. kerületi lakásokat találhat oldalunkon, itt.

 

Hirdetés

 

Két lakássá alakítható ingatlan a Rottenbiller utcában

Két külön bejárattal rendelkezik, ezért akár két lakássá is alakítható ez a szépen felújított lakás a Rottenbiller utcában. Az ingatlan 2 és fél szobával rendelkezik, nappalija 30 nm-es. Átalakítás után egy egyszobás és egy másfél szobás lakás nyerhető.

Exkluzív lakás a Rákóczi úton

A Rákóczi út Blaha Lujza és Astoria közötti szakaszán található ez a gyönyörűen felújított lakás, mely nappali + 2 hálószobával, 2 fürdőszobával, gardróbbal várja új tulajdonosát. Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan kiváló befektetés.

Panorámával a budai hegyekre, a Bethlen Gábor téren

Egészen a budai hegyekig ellátni ennek a 4. emeleti lakásnak a gyönyörű teraszáról, mely a Bethlen Gábor téren található. A szépen felújított lakás klimatizált, 3 szobával és két bejárattal rendelkezik, így sok lehetőséget rejt magában.

További szép ligetvárosi lakásokért kattintson ide.


© 2021 (v150.202005)