Egyet fizet hármat vihet, aki most Lakást vásárol Angyalföldön

Akár már 34,5 millió forintért vadonatúj, minőségi lakást és mellé sok milliós értékű teremgarázs beállót és tárolót is kínál Angyalföldön egy modern, minőségi társasház fejlesztője. A Béke térhez, a Városligethez és a kisföldalattihoz is közel található a Greenside nem csak tetszetős, de remek ár-érték arányt is kínáló lakásai, ráadásul már folyamatosan adják is át a mindössze 5%-os áfával készülő lakásokat, mindegyiket terasszal!

Aki a legjobbat keresi, az az új lakások közt keresgél; ám ezek ára a főváros jobb részein sokszor eléggé borsos. De vajon mindig így kell ennek lennie? Nem feltétlenül, hiszen ezúttal találtunk egy igazi kivételt a „fő szabály” alól. Röviden összefoglalva: Angyalföld Béke térhez és Városligethez is közeli részén, nagyon jó négyzetméteráron, egy felelősséggel építő ingatlanfejlesztő, jó minőségben kínál most új építésű otthonokat.

Ha nem így lenne, aligha lenne igaz, hogy az első ütem lakásainak immár 86%-a elkelt. Azaz nem árt sietni és megnézni ezt a minőségi projektet a saját szemünkkel, hiszen a már átadott „A” épület mellett a heteken belül, illetve őszig folyamatosan elkészülő „B” és „C” épületekben van még lakásválaszték.

Jelen esetben az Avico Group nevű nagy lakásfejlesztő XIII. kerület Szegedi út és Dévényi utca sarkán épülő három modern, de mégsem lelketlen, sőt, kifejezetten elegáns, íves vonalakkal megrajzolt épületegyütteséről van szó.

A mai piaci viszonyok közt kifejezetten remek áron, már 34,5 millió forinttól kaphatunk itt tágas terasszal egy kis híján 37 négyzetméteres lakást, és mellé most ajándékba nem csak tároló, de egy teremgarázsban gépkocsibeálló is jár.

Ezek értékét is beszámítva már különösen jó áron juthatunk hozzá ehhez a minőségi, emeleti és hat négyzetméteres terasszal is ellátott lakáshoz. De akad itt két szobás, 54-55 négyzetméteres otthon is, hasonlóan kedvező áron és természetesen ott vannak a tágas, felsőbb emeleti, óriás teraszokkal csábító penthouse jellegű otthonok is.

Akad olyan is, amelyikben egy nagyobb terasz és egy tágasabb erkély mellett még egy pici erkély is van, tehát összesen három! Ez az öt szobás lakás összesen mintegy 100 négyzetméter és a négyzetméterre vetítve alig több, mint 700 ezer forint körüli négyzetméterárral számolhatunk, ami a lokációt és a minőséget is figyelembe véve kifejezetten jó ajánlatnak számít – nem is szólva arról, hogy itt már a 3 gyermekes vagy ennyit vállaló családok megkapják a 10 milliós „ingyen-pénzt”, mellé az akár 15 milliós támogatott hitelt, sőt, akár a babaváró kölcsön lehetőségét is, amennyiben a jövedelmi helyzet engedi.

 

 

De nézzük közelebbről a helyet és azt, hogy mit is tartalmaznak ezek a házak, illetve lakások.
Greenside „B-C” ütemről csak annyit: 25 százalékban megújuló energiát használ, a házak tetején pedig napelemeket vonultat majd fel, hogy a lakások havi energiaszámlája jelentősen alacsonyabb lehessen.
A helyszín: angyalföldnek tehát a teljesen újjáépülő, Béke térhez közeli része új és újszerű társasházakkal épült be itt a Reitter Ferenc utca, a Tatai út közelében.

Innen ráadásul tíz perc könnyű sétával a Mexikói úti kisföldalatti végállomáshoz vagy busszal negyedóra alatt a Hősök teréhez (M1-es metró) érhetünk. Pontosabban a 20-as 30-as buszcsaláddal (30, 30A, 230 és 20E buszok). Ezen felül konkrétan a ház bejáratánál levő MOL Bubi biciklikkel is gyorsan juthatunk el bárhová.

Ahogy a lentebbi térképen is látszik egy kis sétával szintén elérhető 1-es „félkörjáratú” villamossal Budapest számos, távolabbinak tűnő pontja (például Óbuda, a Stadionok vagy épp a Népliget vagy akár Dél-Budán, a XI. kerületi Kelenföld és környéke) hozzávetőleg 20-30 percen belül a legnagyobb forgalomban is kötött pályán elérhető. Mi több, a BVSC stadionhoz, ahol a neves sportuszoda is van akár 4-5 perc alatt elsétálhatunk.

Az „A” ütemben már megkezdődtek a kulcsátadások, ide azonnal beköltözhetsz. A megújuló energiát is használó B-C ütem átadása decemberre várható. Szép karácsonyi ajándék lesz, ugye?

A cikk megjelenését a társasházak értékesítője, az Avico Group támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Sok mindenről beszélt Varga Judit, de még több mindenről nem

Sok mindenről beszélt Varga Judit, de még több mindenről nem

Közel kétórás interjút adott az egykori igazságügyminiszter, de kizárólag a magánélete került szóba.

Ismert háziorvos Pintér Sándorék tervéről: „A politika levált a gyakorlati életről”

Ismert háziorvos Pintér Sándorék tervéről: „A politika levált a gyakorlati életről”

Dr. Mangó Gabriella gyöngyösi háziorvos szerint a látszatintézkedések nem oldják meg az ordító bajokat. A szakember az új Járóbeteg Irányítási Rendszerről fejtette ki véleményét.

Herszon nehéz helyzetbe került megint

Herszon nehéz helyzetbe került megint

Putyin közben rávetette magát Harkivra.

© 2024 (v2.202102)