Luxus: Budapest legszebb tetőteraszos lakásai – íme, mutatjuk

A tetőteraszos ingatlanok mindig is népszerűek voltak, hiszen ki ne szeretne a “város felett” napozni, nyári grillpartykat tartani, vagy csak egy hosszú nap után egy pohár borral gyönyörködni a panorámában?! Akár csak a filmekben… Nem véletlen, hogy olyan sokak álma egy tetőteraszos luxuslakás, találtunk is néhány lehetőséget főváros szerte!

Nem kell elmenni a legújabb tetőteraszos bárokba, Budapesten rengeteg olyan lakást találunk, amihez tartozik tetőterasz, persze azért meg is kell fizetni az árukat. Mutatunk néhány gyönyörű budapesti luxusotthont tetőterasszal!

Válogatásunk első tagjaként itt is van ez az 1+1 félszobás  belvárosi lakás, melyből elvehetetlen panoráma tárul a Gellért hegyre, Budára. Akár be is üvegezhető és igazi luxusrezidencia hozható létre a tetőn.

Klasszikus budai panorámában gyönyörködhetünk a következő Gellérthegyen épült lakás teraszáról is, sőt a 12 méter hosszú üvegfelületnek köszönhetően a nappaliban ülve is gyönyörködhetünk  a Dunára, a Lánchídra, a Parlamentre és a Várra nyíló panorámában.

Ürömhegyen egy négy lakásos társasház emeletén található az alábbi 109 négyzetméteres lakás, melyhez 103 négyzetméteres örökpanorámás tetőterasz tartozik.

A III. kerület frekventált pihenőövezetében található az alábbi panorámás luxuslakás, melyhez 19 négyzetméteres terasz tartozik.

 

 

Sőt, azt is fontos megemlíteni, hogy a társasházhoz tartozik egy kert is, ahol saját medence és játszótér van, sőt a kertből közvetlen út vezet a Duna-partra.

Hegyvidéki panorámában gyönyörködhetünk az alábbi újbudai lakás 33 négyzetméteres teraszáról is. A lakásban nappali+3 szoba, valamint 2 fürdőszoba kapott helyet.

Ha érdekelnek további budapesti luxuslakások, kattints ide!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)