Duna-parti romantika a Szentendrei-szigeten!

Szigetmonostort, a Szentendrei-sziget legdélebbi települését akár a béke szigetének is hívhatnánk, tekintve a természeti környezetet, a helyiek nyugodt, békés életét. Innen hoztunk egy gyönyörű családi házat közvetlenül az erdő szomszédságából.

A Budapesttől elérhető távolságon belül fekvő falu idilli lakókörnyezetet nyújt, hiszen a Duna-Ipoly Nemzeti Park része. A páratlan természeti környezet egyedi lehetőségeket nyújt a kikapcsolódásra, hiszen túrázhatunk valamelyik tanösvényén, vagy biciklire pattanva bejárhatjuk a környéket, sőt számos vízi sportágat is kipróbálhatunk, vagy fürödhetünk a Dunába, ami errefelé különösen tiszta.

Nem csak hétvégi kiránduló célpontnak, hanem lakóhelynek sem utolsó választás a bájos falu. Hoztunk is egy szép családi házat, sőt mindjárt kettőt, így nem csak tökéletes otthonra, hanem jövedelmező befektetési lehetőségre is szert tehetünk.

A 210 négyzetméteres házat 2 évvel ezelőtt esztétikailag és műszakilag is felújítottak, többek között megújult a teljes elektromos hálózat, új burkolatokat kaptak a helyiségek, valamint a konyhában új bútorok és gépek kerültek beépítésre.

A földszinten tágas nappali, négy hálószoba, két fürdőszoba, konyha, étkező, kamra, valamint háztartási helyiség található.

 

 

Az emeleten egy irodahelyiség, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba került kialakításra, valamint további tér áll rendelkezésre, ami kiválóan alkalmas tárolásra.

A biztonságról telefonról vezérelhető riasztó és kamera rendszer gondoskodik.

Ahogy korábban is említettük két ingatlan megvásárlására is lehetőség van, ugyanis a szomszéd telek és a rajta fekvő téliesített 3 szobás vendégház is a tulajdonosé. A telek megvásárlásával tovább bővíthető az udvar, illetve jelentős bevételi forrás lehet, hiszen errefelé kevés a kiadó ingatlan, pedig az elmúlt években igencsak megnövekedett a kereslet mind a szálláshelyekre, mind a hosszútávon kiadó ingatlanokra.

Visszatérve a családi házra muszáj szót ejtenünk a hatalmas, parkosított kertről is, mely körülöleli az ingatlant. A kertben árnyékot adó fák, sok zöld, kerti sütögető, kút és tároló áll rendelkezésre, sőt gyakran találkozhatunk mókusokkal, a sünökkel és madarakkal az erdő közelségének köszönhetően. Olyannyira közel van, hogy a telek végén már az erdő kezdődik így nem kell messzire menni, egy erdei sétáért, valamint a Duna mindkét ága is gyorsan, mindössze 15 perces sétával megközelíthető innen.

Az egyébként is nagy méretű teleket a szomszédos telek megvásárlásával tovább bővíthetjük, így elegendő helyet nyerünk akár egy önálló kis gazdaság létrehozására.

A környék kifejezetten családbarát, és nyugodt ugyanakkor elérhető minden, ami a mindennapokban elengedhetetlen. Közel a főváros, de a faluban is van jóhírű, modern bölcsőde, valamint óvoda és iskola egyaránt. Ezen kívül éttermek, büfék, valamint kulturális rendezvények várják az itt élőket egész évben.

 

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)