Ilyen nincs is nálunk – legalábbis másutt a Balatonon biztosan nincsen…

A Balatonon sem elégszik meg a mindennapival, de mégis sürgősen, már ebben a szezonban költözne teljesen egyedi, prémium apartmanjába? Amennyiben ilyet keres, mindenképpen nézzen rá a döbbenetesen szépre sikerült Marina Sétány Penthouse projektre Balatonszemesen, a kikötő mellett.

A szürke tucatnyi árnyalata, kockaformák, uniformizmus… ezt kínálja ma sok másik Balaton parti, vagy parthoz közeli új, modern apartmanház. A balatonszemesi Marina Sétány Penthouse ugyanakkor vitathatatlanul kilép ebből a skatulyából. Az épület nagy, méltóságteljes jachtot formázó alakja közvetlenül a balatonszemesi vitorlás kikötő mellett áll – és első pillantásra olyan hatást kelt, mintha egy nagy luxushajó parkolna a kikötőben…

Az épületben a prémium minőségű lakások már el is készültek és beköltözhetők (lásd képünkön is), és jelenleg még akad is néhány elérhető mind a kisebb, mind a nagyobb alapterületű otthonokból.

A még eladó lakások között megtalálható a garzon, a nappali + 1 hálószobás, a 2 hálószobás és a 3 hálószobás, sőt, a két szintes Penthouse lakás is. Ez utóbbi teraszán pedig 5 személyes, kör alakú, privát jacuzzi fürdőmedencével. Az épület elkerített kerti részén pedig nagy, 15 méteres úszómedence és gyerekmedence is készült.

A beruházásnál egyébként is odafigyeltek mindenre, hiszen a beruházó csoport, kizárólag hazai üzletemberekből áll, akik több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a társasházak építése terén. Személyes kötödésük van a Balatonhoz és Balatonszemeshez ezért is esett a választás erre a rendkívüli Balaton parti településre.

A csapat tehát mindig figyel a helyi adottságokra és elsődlegesen az igényekhez és a helyszínhez társuló legjobb koncepcióra, és a kidolgozott részletekben rejlő magas minőségre törekednek.
Persze szinte mindenkit köt ide sok-sok fiatalkori emléke, miközben a mai kor igényeinek (és esztétikai élvárásainak) megfelelő nyaraló-házból nincsen túl sok.

 


 

Ám mégis, mit szólna hozzá, ha ha ezúttal már napokon belül a saját luxuslakása ablakából pillanthatná meg a Balaton vízfelületét. Nem csak a távolba nézve látjuk innen a széles vízfelületet, de a szemesi kikötőre is közvetlen rálátásunk van, így aki igazán szereti a vitorlázást, az akár saját balatoni jachtját is láthatja az ablakából vagy épp teraszáról. Mindez Budapest belvárosától autóval hozzávetőleg 75 percnyire megvalósulhat.

A hófehér jachtot mintázó formavilágú társasház két épületszárnyból áll, összesen 52 lakással, melyeknek közel harmada, 16 darab penthouse jellegű. Ezek hatalmas üvegfelületekkel és teraszokkal csábítanak. A dupla-szárnyú épületet tágas közlekedő folyosó és lépcsőház köti össze, és természetesen lifttel is eljuthatunk minden emeletre. A földszinti lakásokhoz privát használatú füvesített kertrész tartozik.

A ház elképesztően magas minőséget képvisel a piacon nem csak külalakra, de a műszaki tartalom tekintetében is. A lakások a legmodernebb hő- és hangszigetelést, magas minőségű nyílászárókat, sőt, talajszondás-hőszivattyús energiaellátást kaptak, ami alacsony hűtés/fűtés rezsiszámlát jelent.

Egy kiemelkedő minőségű Balaton parti új lakóház esetén már elvárás az is, hogy a háznak saját úszómedencéje legyen – ebben sem okoztak csalódást a fejlesztők, tágas medence csalogatja a lakókat. A medence és az épület környezetében zöldfelületek, napozóterasz, belső sétány teszik még harmonikusabbá a társasházat.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

© 2024 (v2.202102)