Egy valódi, új passzív ház a XVII. kerület központjából

Ezúttal egy igazi ritkaságot, egy csúcsmodern technológiával felszerelt “nulla rezsis” családi házat hoztunk, mely ráadásul azonnal költözhető és a XVII. kerület egyik legjobb részén, a Csabai út Pesti út Y kereszteződéséhez, azaz a kerületközponttól nem messze, közel a buszvégállomáshoz, és minden létező városközponti intézményhez, bolthoz szolgáltatóhoz.

Manapság még ritkaságnak számít egy valóban AA++, azaz minimális energiaigényű, ilyen kitűnő besorolású ingatlan, pedig talán néhány év és csak ilyenek épülnek majd. Itt a fűtési rezsi közelít a nullához, annyira professzionális a ház szigetelése, szellőzése. Az alacsony fenntartású otthonokra most is nagy a kereslet, vannak is ilyenek szép számmal, mi most azonban egy valóban 0 rezsijű családi házat mutatunk meg méghozzá a XVII. kerület legjobb részéről.

Hogyan érték ezt el nulláshoz közelítő rezsi-igényt az építtetők? Természetesen a legmodernebb technológiákkal, mint a hőszivattyús fűtő-hűtő és meleg vizes rendszer, “okos” napelem, vagy az energia visszanyerős szellőztető rendszer mindehhez pedig természetesen megfelelő, a ma jellemzőnél jóval komolyabb szigetelés és nyílászáró-rendszer társult.

 

Hirdetés

 

A két szintes, új építésű családi ház földszintjén található a nappali-étkező-konyha hármas, valamint egy fürdőszoba, háztartási helyiség, kamra és a garázs, utóbbiban egyébként padlófűtés is van. A konyhában egyedileg gyártott konyhabútor került, minőségi konyhagépekkel felszerelve.
Az emeleten három szoba, fürdőkádas, zuhanyzós fürdőszoba és gardróbszoba került kialakításra.

A leendő lakók kényelméről és biztonságáról videós kaputelefon és riasztó gondoskodik, valamint olyan extrák is találhatók az ingatlanba, mint a beépített kandalló vagy a programozható távszabályzóval felszerelt a motoros redőnyök.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

© 2021 (v150.202005)