Egy valódi, új passzív ház a XVII. kerület központjából

Ezúttal egy igazi ritkaságot, egy csúcsmodern technológiával felszerelt “nulla rezsis” családi házat hoztunk, mely ráadásul azonnal költözhető és a XVII. kerület egyik legjobb részén, a Csabai út Pesti út Y kereszteződéséhez, azaz a kerületközponttól nem messze, közel a buszvégállomáshoz, és minden létező városközponti intézményhez, bolthoz szolgáltatóhoz.

Manapság még ritkaságnak számít egy valóban AA++, azaz minimális energiaigényű, ilyen kitűnő besorolású ingatlan, pedig talán néhány év és csak ilyenek épülnek majd. Itt a fűtési rezsi közelít a nullához, annyira professzionális a ház szigetelése, szellőzése. Az alacsony fenntartású otthonokra most is nagy a kereslet, vannak is ilyenek szép számmal, mi most azonban egy valóban 0 rezsijű családi házat mutatunk meg méghozzá a XVII. kerület legjobb részéről.

Hogyan érték ezt el nulláshoz közelítő rezsi-igényt az építtetők? Természetesen a legmodernebb technológiákkal, mint a hőszivattyús fűtő-hűtő és meleg vizes rendszer, “okos” napelem, vagy az energia visszanyerős szellőztető rendszer mindehhez pedig természetesen megfelelő, a ma jellemzőnél jóval komolyabb szigetelés és nyílászáró-rendszer társult.

 

 

A két szintes, új építésű családi ház földszintjén található a nappali-étkező-konyha hármas, valamint egy fürdőszoba, háztartási helyiség, kamra és a garázs, utóbbiban egyébként padlófűtés is van. A konyhában egyedileg gyártott konyhabútor került, minőségi konyhagépekkel felszerelve.
Az emeleten három szoba, fürdőkádas, zuhanyzós fürdőszoba és gardróbszoba került kialakításra.

A leendő lakók kényelméről és biztonságáról videós kaputelefon és riasztó gondoskodik, valamint olyan extrák is találhatók az ingatlanba, mint a beépített kandalló vagy a programozható távszabályzóval felszerelt a motoros redőnyök.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Minden rendben lesz a gazdasági kormányzat szerint, várják a lakossági befektetőket.

© 2023 (v2.202102)