Végre itt a kánikula: irány a Balaton

Balaton, Balaton – végre nem csak a remek időjárás, a sok napsütés tért vissza júliustól a balatoni ingatlanpiacra, hanem egyúttal a nyaralót keresők is újabb „rohamra” indultak. Itt az idő, Ön miért nem keres egy olyan csúcs-lakást, amely minden időben garantálja Önnek a pihenést, a feltöltődést.

A Balaton körül járva évről-évre, hónapról hónapra a legjobb ajánlatokat keressük. A modern, új építésű projektek közül szerencsére egyre több akad, amely kiemelkedik az átlagból és igen szép helyszínen, kifejezetten nívós lakhatást kínál azoknak, akik egy balatoni nyaraló kiválasztásánál sem szeretnek kompromisszumot kötni. A legjobbat akarják, mégis persze a mai piacon elérhetőnek számító, korrekt árfekvésben.

Ezúttal Balatonföldváron jártunk, ahol egy luxus színvonalú projektet mutatunk be. Hiszen ez a kisváros a legjobb települések közt van a Balaton déli partján. E kedves városkában elképesztően sok kikapcsolódási lehetőség és szolgáltatás megtalálható. Ide a Balaton „fővárosa” Siófok csak 15-20 percnyire van autóval, Tihanyba pedig a Szántódi révvel gyakorlatilag 10 perc alatt átérünk.

Balatonföldvár a déli part talán legjobb vitorlás- és sétahajó kikötőjével, valamint különleges partoldali kilátóval és számos étteremmel, szórakozási lehetőséggel csábít. Sőt, a strandok is hívogatóak, a városközpont ráadásként kellően jól ellátott, mégsem óriási, azaz könnyen átlátható, belátható.

Kisebb nagyobb áruházakat, intézményeket, a környék legjobb fagyizóit és már emlegetett strandjait. A strandon a víz sekély, így igazán gyermekbarát, a strandok pedig jól felszereltek, minőségiek.

És történetesen, ha mindez nem lenne elég, akkor itt, a Balaton partján egészen egyedülálló dolog is várja a pihenni vágyókat: több, mint egy kilométeres, védett növényeknek számító óriás-platánsorral szegélyezett, az emlegetett kikötőhöz vezető parti sétány.

 

 

Ez a Kvassay sétány, amelynek most közvetlen közelében kínál tehát 56 új építésű luxuslakást egy beruházó, kifejezetten a minőségi életstílus kedvelőinek.

A kiválasztott ingatlanban óriási teraszok járnak a lakásokhoz, a luxus társasházhoz csodálatos parkosított kert van és elegáns, saját kültéri medence is van a ház mellett. Jól tudjuk, hogy ezek ma már egy-egy luxus balatoni háznak szinte elengedhetetlen tartozékai.

A házban igen változatos alaprajzú 1,2, 3, 4 és 5 szobás lakások között megtalálhatják új otthonukat a nyugodt környezetet preferáló családok, és azok is, akik az ingatlanvásárlással magas hozamot biztosító befektetést keresnek.

A földszinti lakásokhoz ráadásképp saját kertrész is tartozik; és, mint említettük, hatalmas parkosított kert és kültéri medence biztosítja a lakók nyugodt pihenését. E mellett a magas színvonalú, modern, energiatakarékos hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszerrel, valamint igényes gépészettel felszerelt lakások minden mai elvárásnak megfelelnek. A lakások mellé a pinceszinten vagy kertben megvásárolható garázshelyek és tárolók is a tulajdonosok kényelmét szolgálják.

Ebben az új építésű luxus-projektben ráadásul még idén is jó ár-érték arányban vehetünk új lakást. Fontos tehát az is, hogy e lakásoknál a felső szinteken tágas erkélyek, illetve teraszok vannak, földszinti lakásokhoz pedig saját kertrész jár. Fontos, hogy modern, energiatakarékos hőszivattyús a fűtés- és hűtésrendszer és igényes az épületgépészet is.

új építésű lakások

A cikk megjelenését a társasház értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Szijjártó Péter is értékelte a horvát választást

Szijjártó Péter is értékelte a horvát választást

A külgazdasági és külügyminiszter örül a magyar sikernek.

Ukrajna a Krímben lendült támadásba

Ukrajna a Krímben lendült támadásba

Ezek történtek csütörtök reggelig az orosz–ukrán háborúban.

Arra ébredtünk, hogy Orbán Viktor átírta a költségvetést

Arra ébredtünk, hogy Orbán Viktor átírta a költségvetést

Többet szánnak egészségügyre és nemzetpolitikára is.

© 2024 (v2.202102)