Családi házat vennél az agglomerációban? Nézz szét Szigetszentmiklóson!

Szigetszentmiklós az egyik legnépszerűbb település azok között, akik az alacsonyabb ingatlanárak miatt az agglomerációban keresnek lakhatási lehetőséget. Ugyanakkor a dinamikusan fejlődő város maga is sok munkalehetőséget kínál, oktatási, egészségügyi intézményekkel, szolgáltatásokkal jól ellátott, és a HÉV-nek köszönhetően a kötöttpályás közlekedés is adott a fővárosba. Ingatlanárai ugyanakkor sokkal kedvezőbbek, mint a legfelkapottabb agglomerációs településeknek. Nézzük, milyen eladó házak között válogathatunk Szigetszentmiklóson!

Tágas, exkluzív otthon a Tihanyi lakóparkban

214 nm-en, amerikai konyhás nappalival, 4 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, ez az exkluzív kivitelű családi ház, melynek tetőtér beépítésével további 3 szoba nyerhető. A ház külön beléptető sorompón keresztül közelíthető meg, szépen parkosított, medencés kertjét kertész gondozza és automata öntözőrendszer öntözi.

Erdő melletti sorház Buckán

Buckán, egy csendes zsákutca legvégében áll ez a sorházi lakás, mely egy szinten, amerikai konyhás nappali + 3 hálószobával rendelkezik. Az ingatlan 2007-ben épült, hőszigetelt, 436 nm-es kerttel és terasszal is rendelkezik.

További szép, szigetszentmiklósi családi házakat találhat oldalunkon, itt.

 

Hirdetés

 

Szélső sorházi lakás a Mű út közelében

Szigetszentmiklós új építésű részén található ez az amerikai konyhás nappali + 2 hálószobás lakás, mely egy 4 lakásos sorház szélső lakása. A 2012-ben épült ingatlan így önálló saját kerttel rendelkezik, a szomszédtól hanggátló tégla falazat választja el.

Saját részre épített ház, igényes kivitelezéssel

Buckán áll ez a nappali + 3 hálószobás családi ház, melyet építőiparban dolgozó tulajdonosai saját részre építettek, így kivitelezésénél kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokat építették be. Az épület nappaliján kívül külön étkező-konyhával rendelkezik és egy több, mint 1000 nm-es telken áll. Vételára tartalmazza a beépített bútorokat és a 3 millió forint értékű, felső kategóriás gépekkel felszerelt konyhabútort.

Szépen felújított családi ház a Csépi út közelében

Amerikai konyhás nappalival + 4 hálószobával rendelkezik ez a 2000-ben épült családi ház, mely a Csépi út közelében található. A felújított ingatlan külső hőszigetelést és hőszigetelt nyílászárókat is kapott, radiátoros fűtéssel, hűtő-fűtő klímával és hőszivattyús villanybojlerrel is rendelkezik.

Ha inkább lakást keresne Szigetszentmiklóson, kattintson ide.

© 2021 (v150.202005)