Családi házat vennél az agglomerációban? Nézz szét Szigetszentmiklóson!

Szigetszentmiklós az egyik legnépszerűbb település azok között, akik az alacsonyabb ingatlanárak miatt az agglomerációban keresnek lakhatási lehetőséget. Ugyanakkor a dinamikusan fejlődő város maga is sok munkalehetőséget kínál, oktatási, egészségügyi intézményekkel, szolgáltatásokkal jól ellátott, és a HÉV-nek köszönhetően a kötöttpályás közlekedés is adott a fővárosba. Ingatlanárai ugyanakkor sokkal kedvezőbbek, mint a legfelkapottabb agglomerációs településeknek. Nézzük, milyen eladó házak között válogathatunk Szigetszentmiklóson!

Tágas, exkluzív otthon a Tihanyi lakóparkban

214 nm-en, amerikai konyhás nappalival, 4 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, ez az exkluzív kivitelű családi ház, melynek tetőtér beépítésével további 3 szoba nyerhető. A ház külön beléptető sorompón keresztül közelíthető meg, szépen parkosított, medencés kertjét kertész gondozza és automata öntözőrendszer öntözi.

Erdő melletti sorház Buckán

Buckán, egy csendes zsákutca legvégében áll ez a sorházi lakás, mely egy szinten, amerikai konyhás nappali + 3 hálószobával rendelkezik. Az ingatlan 2007-ben épült, hőszigetelt, 436 nm-es kerttel és terasszal is rendelkezik.

További szép, szigetszentmiklósi családi házakat találhat oldalunkon, itt.

 

 

Szélső sorházi lakás a Mű út közelében

Szigetszentmiklós új építésű részén található ez az amerikai konyhás nappali + 2 hálószobás lakás, mely egy 4 lakásos sorház szélső lakása. A 2012-ben épült ingatlan így önálló saját kerttel rendelkezik, a szomszédtól hanggátló tégla falazat választja el.

Saját részre épített ház, igényes kivitelezéssel

Buckán áll ez a nappali + 3 hálószobás családi ház, melyet építőiparban dolgozó tulajdonosai saját részre építettek, így kivitelezésénél kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokat építették be. Az épület nappaliján kívül külön étkező-konyhával rendelkezik és egy több, mint 1000 nm-es telken áll. Vételára tartalmazza a beépített bútorokat és a 3 millió forint értékű, felső kategóriás gépekkel felszerelt konyhabútort.

Szépen felújított családi ház a Csépi út közelében

Amerikai konyhás nappalival + 4 hálószobával rendelkezik ez a 2000-ben épült családi ház, mely a Csépi út közelében található. A felújított ingatlan külső hőszigetelést és hőszigetelt nyílászárókat is kapott, radiátoros fűtéssel, hűtő-fűtő klímával és hőszivattyús villanybojlerrel is rendelkezik.

Ha inkább lakást keresne Szigetszentmiklóson, kattintson ide.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)