Ferencvárosban is akciók indultak: most 2-4 millióval olcsóbbak ezek a szép lakások!

Ferencvárosban, Közel a Duna partjához találtunk most egy olyan új társasházat, ahol a korábbi árakhoz képest 2-4 milliós árengedménnyel kaphatók egy kitűnő elhelyezkedésű és minőségű, épülő társasház lakásai! Itt két szobás, tágas, vadonatúj lakást kaphatunk hatalmas terasszal már 39,9 millió forintért.

Különleges pillanat van ma azok számára, akik új lakásokat keresnek. A piac túllendült a csúcsponton, még van kínálat a régebben kezdődött építkezéseken, és az akciók is elkezdődtek. De ne feledjük: új építkezés ma már nagyon kevés indul, így aki a következő időkben keres új építésű otthont, az egyre kisebb választékkal kell majd szembesüljön. Most még van választék is, így most lehet a legjobb, akciós áron elcsípni igazán szuper minőségű, vadonatúj otthonokat.

Erre kitűnő példa tehát a Ferencváros legmodernebb részén, a Haller utca vonzásában épülő Ferencváros Residence projekt, ahol most – lakásmérettől függően – 2-4 millió forinttal olcsóbban kínálja a beruházó a leköthető, már jövő tavaszra felépülő lakásait. Ez azt jelenti, hogy a környék felújított panellakás irányáraival összevethető áron azoknál két nagyságrenddel modernebb és nívósabb lakás érhető el, nem is szólva az új lakásra járó, bőkezűbb állami támogatásokról. Azaz ár-érték arányban verhetetlen beszállási költség mellett lehet most a miénk egy modern lakás.

Ahogyan a bevezetőben is említettük: már 39,9 millió forintért akad olyan két szobás lakás, amely kategóriájában óriási méretű, 11,4 négyzetméteres terasszal csábít és a lakás maga is bruttó közel 43 négyzetméteres, azaz a teljes alapterület 48,5 négyzetméter, ami kevesebb mint 823 ezer forintos négyzetméterárat jelent!

 

 

Sőt, aki magán kertrészes, még tágasabb lakásra vágyik, az akár már 730 ezer forintos négyzetméterártól is megszerezheti álmai otthonát, vagy éppen jövedelmező befektetését, hiszen a ház jövő tavaszra el is készül.

A pesti oldalon az új építésű társasházakkal, lakóparkokkal teletűzdelt Ferencváros egyik legjobb részén, Középső-Ferencvárosban ugyanis a legjobb élni azoknak, akik a pesti oldal déli, keleti szektorában keresnek minőségi lakhatási lehetőséget. Viszont, mint utaltunk rá, még ma is igen magasak a használt lakások árai, tehát érdemes a használt lakások, például akár az elméletben „olcsóbb” panelek helyett is újat választani.

Különösen itt, Dél-Pest egyik legjobb, legélhetőbb, és a belvárosi részekhez legközelebbiek közül talán a legzöldebb kerület, Ferencváros.

A kiválasztott társasházhoz ráadásul igen közel esik a metró, a Duna partja, a Lurdy ház, a Millenniumi Városközpont a Nemzeti Színházzal, a MÜPÁ-val, az új irodaházakkal.

A Ferencváros Residence tehát számos új építésű, újszerű házat felvonultató rehabilitációs részen van. Itt, a ház közelében jár a 2-es, 24-es, 51-es villamos, a 23-as busz, de mindössze két megállónyira van a háztól a 3-as metró is. A mindössze 31 lakásos ház pedig a lehető legmodernebb anyagokból épül, magas műszaki színvonalon.

Többek közt a legmodernebb hűtő-fűtő hőszivattyúval, amely a kemény mínuszokban is tökéletesen teljesít, majd nyáron pedig kellemesen le is hűti a leendő lakását. Természetesen a lakásokhoz gépkocsibeálló és tároló is vásárolható.

A cikk megjelenését a Ferencváros Residence lakásainak értékesítője támogatta.


© 2021 (v2.202102)