Csodaszép lakások Újbudáról

A XI. kerület, Újbuda méltán az egyik legnépszerűbb kerülete a fővárosnak. A budai kerületek közt még viszonylag belső kerületnek számít, három hídja a IX. és az V. kerülettel köti össze. Itt található a Műegyetem, így sokan keresnek befektetési céllal lakást a kerületben, ugyanakkor a kerület a saját célra ingatlant vásárlók körében is népszerű, tele zöldövezettel, infrastrukturálisan jól ellátott környékekkel és családi házas övezetekkel egyaránt. A kerület mind földrajzi, mind ingatlan kínálat szempontjából változatos képet mutat, jöjjenek most a legszebb lakások Újbuda különböző városrészeiből!

Kis lakásszámú társasházban, Péterhegyen

Egy mindössze 3 lakásos, péterhegyi társasház első emeletén helyezkedik el ez a nappali + 3 szobás lakás, melyet 2007-ben teljesen felújítottak. A felújítás érintette a vezetékek, a nyílászárók és a burkolatok cseréjét. A lakásban a nappalin kívül külön étkező-konyha, 2 fürdőszoba és egy külön mosdó, illetve egy mindhárom hálószobából megközelíthető gardrób található.

Szépen felújított polgári lakás a Műegyetem közelében

Rendkívüli igényességgel újították fel ezt az étkező-konyha + 3 szobás lakást, mely a Budafoki úton található. A lakás nyílászáróit például az épület stílusához illeszkedő, hőszigetelt nyílászárókra cserélték, ezen kívül sor került a vezetékek és a burkolatok cseréjére. Nemcsak a lakás, de a társasház is szépen karban van tartva, a vízvezeték cseréjénél minden emelet új strangot kapott, a melegvíz előállításra napkollektor is rásegít.

További szép lakásokat találhat a XI. kerületből oldalunkon, itt.

 

Hirdetés

 

Kiváló elosztású lakás a Bartók Béla úton

A Bartók Béla úton, a Kosztolányi Dezső tér szomszédságában található ez a 2017-ben kompletten felújított lakás. Az ingatlan konyha-étkezőjén kívül külön nappalival és 2 és fél hálószobával, illetve 2 fürdőszobával, 2 erkéllyel is rendelkezik. Elhelyezkedéséből, méretéből és elosztásából adódóan befektetésnek, illetve családoknak is ideális lehet.

Panorámás lakás Kelenföldön

A Citadellára és a Budai hegyekre panorámás ez a nappali + 1 szobás lakás, mely Kelenföldön a méltán népszerű Nádorliget lakóparkban található. A környéknek kiváló a közlekedése, az újszerű állapotban lévő lakás használható méretű erkéllyel rendelkezik.

Saját kerttel Őrmezőn

Őrmezőn, a Neszmélyi úton, egy 3 lakásos társasházban található ez a nappali + 1 hálós lakás, melyhez 120 nm-es saját kert is tartozik. A társasház külső szigetelése és tetőszerkezetének cseréje most fejeződött be, a felújított lakásban az összes vezetéket és nyílászárót cserélték.

Családi házakat is találhat Újbudán, oldalunkon, itt.

© 2021 (v150.202005)