Elegáns luxusvilla Buda egyik legjobb részéről, Adyliget városrészből

Adyligeten, az elegáns budai városrészben sétálva szép számmal találunk fényűző luxusvillákat, hiszen a II. kerület e különleges része mindig is népszerű volt a jó levegőt, nyugodt, csendes környezetet és páratlan panorámát kedvelők körében. A lenyűgöző ingatlanok mellett a zöld területek aránya is kiemeli a környéket a népszerű budai elit városrészek közül is. Közvetlenül a természetvédelmi terület szomszédságából hoztunk most egy pazar villaépületet.

Az ingatlan átépítését és teljeskörű felújítását idén fejezték be. Egy letisztult formavilágú, elegáns, élhető épület jött létre, mely a legmagasabb műszaki és kényelmi igényeket is kiszolgálja. A lejtős telek adottságai lehetővé tették, hogy a villaépület mindhárom szintjéről festői panoráma táruljon a leendő tulajdonos elé.

A villát elektromosan fűthető gyalogjárdán vagy a garázson át közelíthetjük meg és a legfelső szintre jutunk, ahol előtér, a nappali-étkező-konyha együttese, valamint egy közlekedővel leválasztott vendégmosdó került kialakításra. A közlekedőt és a nappalit egy mindkét oldalról praktikusan használható, beépített szekrény választja el egymástól.

 

 

A villaépület középső szintjén helyezkednek el a privát helyiségek. Tágas, világos közlekedőről nyílnak a hálószobák, szám szerint négy, továbbá három fürdőszoba, egy különálló mosdó, gardróbok, egy háztartási és egy gépészeti helyiség.

A villa alsó szintje teljes egészében a lakók pihenését, kikapcsolódását szolgálja. A több mint 10 méter hosszú medence mellett finn szauna nyújt lehetőséget a testi-lelki feltöltődésre. Ezt a szintet mindkét oldalon hatalmas teraszajtók választják el a kerttől, így igény szerint összenyitható a napozó teraszokkal.

A kényelmi és esztétikai élményeken túl az épület magas műszaki tartalma is figyelemre méltó. Az egész évben kellemes belső klímáról egy hibrid hőszivattyú és mennyezeti hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, mely helyiségenként, digitális termosztátokkal szabályozható. A világítást és redőnyöket épületautomatizálási rendszer vezérli, a bentlakók biztonságáról pedig riasztó és külső kamerarendszer gondoskodik. A mai kor elvárásainak eleget téve mindegyik rendszer távolról is elérhető. Kétállásos fűtött-hűtött garázs is tartozik az ingatlanhoz, melyet fűthető lehajtón keresztül lehet megközelíteni.

A villa környezete a parkosított kerttel, és intim napozóteraszokkal is szemet gyönyörködtető.

 

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


© 2024 (v2.202102)