Elegáns luxusvilla Buda egyik legjobb részéről, Adyliget városrészből

Adyligeten, az elegáns budai városrészben sétálva szép számmal találunk fényűző luxusvillákat, hiszen a II. kerület e különleges része mindig is népszerű volt a jó levegőt, nyugodt, csendes környezetet és páratlan panorámát kedvelők körében. A lenyűgöző ingatlanok mellett a zöld területek aránya is kiemeli a környéket a népszerű budai elit városrészek közül is. Közvetlenül a természetvédelmi terület szomszédságából hoztunk most egy pazar villaépületet.

Az ingatlan átépítését és teljeskörű felújítását idén fejezték be. Egy letisztult formavilágú, elegáns, élhető épület jött létre, mely a legmagasabb műszaki és kényelmi igényeket is kiszolgálja. A lejtős telek adottságai lehetővé tették, hogy a villaépület mindhárom szintjéről festői panoráma táruljon a leendő tulajdonos elé.

A villát elektromosan fűthető gyalogjárdán vagy a garázson át közelíthetjük meg és a legfelső szintre jutunk, ahol előtér, a nappali-étkező-konyha együttese, valamint egy közlekedővel leválasztott vendégmosdó került kialakításra. A közlekedőt és a nappalit egy mindkét oldalról praktikusan használható, beépített szekrény választja el egymástól.

 

 

A villaépület középső szintjén helyezkednek el a privát helyiségek. Tágas, világos közlekedőről nyílnak a hálószobák, szám szerint négy, továbbá három fürdőszoba, egy különálló mosdó, gardróbok, egy háztartási és egy gépészeti helyiség.

A villa alsó szintje teljes egészében a lakók pihenését, kikapcsolódását szolgálja. A több mint 10 méter hosszú medence mellett finn szauna nyújt lehetőséget a testi-lelki feltöltődésre. Ezt a szintet mindkét oldalon hatalmas teraszajtók választják el a kerttől, így igény szerint összenyitható a napozó teraszokkal.

A kényelmi és esztétikai élményeken túl az épület magas műszaki tartalma is figyelemre méltó. Az egész évben kellemes belső klímáról egy hibrid hőszivattyú és mennyezeti hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, mely helyiségenként, digitális termosztátokkal szabályozható. A világítást és redőnyöket épületautomatizálási rendszer vezérli, a bentlakók biztonságáról pedig riasztó és külső kamerarendszer gondoskodik. A mai kor elvárásainak eleget téve mindegyik rendszer távolról is elérhető. Kétállásos fűtött-hűtött garázs is tartozik az ingatlanhoz, melyet fűthető lehajtón keresztül lehet megközelíteni.

A villa környezete a parkosított kerttel, és intim napozóteraszokkal is szemet gyönyörködtető.

 

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Minden rendben lesz a gazdasági kormányzat szerint, várják a lakossági befektetőket.

© 2023 (v2.202102)